Gaziantep’te park yeri kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Gaziantep’te park yeri kavgası kanlı bitti: 3 yaralı

Gaziantep’te bir alışveriş merkezindeki özel güvenlik görevlileri ile 2 kişi arasında çıkan kavgada, 2'si güvenlik görevlisi 3 kişi yaralandı.

Gaziantep’te bir alışveriş merkezindeki özel güvenlik görevlileri ile merkezin önüne aracını park etmek isteyen 2 kişi arasında çıkan kavgada 2'si güvenlik görevlisi 3 kişi yaralandı.

Olay, öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Yaprak Mahallesi İstasyon Caddesi'ndeki bir AVM'nin önünde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Kütle ve Fikret Çoban aileleriyle beraber 27 J 3267 plakalı otomobille AVM'ye geldi. Çevrede park yeri bulamayan sürücü Çoban, otomobilini AVM önündeki bir kaldırıma park etmek istedi.

Alışveriş merkezinde özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Ramazan Kaya ve Cuma Kılıçoğlu, Çoban'ı aracını alışveriş merkezi önündeki kaldırıma park etmemesi konusunda uyardı. Bunun üzerine sürücü Çoban ile güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Büyüyen kavgada, Çoban yanındaki bıçakla Kaya ve Kılıçoğlu'nu bacaklarından yaraladı. Sürücü Çoban’ın arkadaşı Kütle ise, başından aldığı darbelerle yaralandı.

Yaralılar haber verilmesi üzerine kavga yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, sürücü Fikret Çoban gözaltına aldı.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.