Gaziantep'te rehine operasyonu

Gaziantep'te rehine operasyonu

​Gaziantep'te rehin alınan bir kişi düzenlenen operasyonla kurtarılırken olayla ilgili 4 kişi tutuklandı.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde faizle para vererek borçlandırdıkları galericiyi ödeme yapamayınca silah zoruyla alıkoyup ölümle tehdit ettiği iddia edilen 7 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, geçtiğimiz hafta Şehitkamil ilçesi Sanayi Mahallesi Gatem Galericiler Sitesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gatem Galericiler Sitesinde faaliyet gösteren bir otomotiv firması çalışanı F.A,  borcunu ödemediği iddiasıyla alacaklılara tarafından iş yerinde silah zoruyla rehin aldı.

Alacaklılarının, borcunu ödemeği takdirde F.A'yı öldüreceklerini söylemeleri üzerine çevredeki esnafın haber vermesi üzerine galeriye aralarında özel harekatçıların da bulunduğu polis ekipleri sevk edildi.

Düzenlenen operasyon ile rehin alınan F.A kurtarılırken, işyerinde bulunan Y.B, E.B, M.B, H.R.T, A.T, M.H.N ve M.B. isimli kişiler gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda bir ruhsatsız tabanca, 18 mermi, 24 senet ile 16 farklı kişilere ait tapu ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen şüphelilerden A.T, M.H.N ve M.B isimli kişiler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Y.B, E.B, M.B, H.R.T isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine konuldu.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.