Gaziantep’te silah ve uyuşturucu operasyonu

Gaziantep’te silah ve uyuşturucu operasyonu

Gaziantep’te durumundan şüphelenilerek durdurulan 2 ayrı otomobilde yapılan aramada ele geçirilen silah ve uyuşturucu madde ile ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde durumundan şüphelenilerek durdurulan 2 ayrı otomobilde yapılan aramada bir adet tabanca ve 437 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin yapılan GBT sorgusunda 5 ayrı suçtan arandığı tespit edildi.

Şahinbey ilçesi Akyol Mahallesi 100. Yıl İlkokulu önünde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada, aracın ön kısmındaki iki koltuk arasında bir adet tabanca, tabancaya ait şarjör ve 8 adet fişek ele geçirildi.

Araçta bulunan 3 şüphelinin yapılan GBT sorgusunda ise, A.Y' nin 5 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. A.Y, ile yanında bulunan ve ruhsatsız tabanca taşıyan E.T. gözaltına alındı.

G.G isimli çocuk ise Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edildi.

Otomobilde esrara 2 gözaltı

Ayrıca, Şahinbey İlçesi 75. Yıl Mahallesi'nde durumundan şüphelenilerek durdurulan bir araçta yapılan aramada ise 437 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi.

Olayla ilgisi bulunduğu tespit edilen M.Y ve M.Y isimli şüpheliler gözaltına alındı. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.