​Gaziantep'te Suriyeli genç cep telefonu için öldürülmüş

​Gaziantep'te Suriyeli genç cep telefonu için öldürülmüş

​Gaziantep'te tartıştığı kişi tarafından tabanca ile sırtından vurulan Suriyeli gencin, cep telefonunu vermediği için öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gaziantep'in merkez Şahinbey ilçesinde tartıştığı kişi tarafından tabanca ile sırtından vurulan Suriyeli Muhammed Nağme’nin, cep telefonunu gasp etmek isteyen kişiye, cep telefonunu vermek istemeyip, direndiği için öldürüldüğü belirlendi.

Şahinbey ilçesinin Şenyurt Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta meydana gelen olayda, 17 yaşındaki Suriyeli Muhammed Nağme, parkta oturduğu sırada yanına gelen M.D. (22), Suriyeli gençten cep telefonunu istedi. Suriyeli genç, telefonunu vermek istemeyince M.D. ile arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu M.D, yanındaki tabanca ile Suriyeli gence, art arda ateş ettikten sonra cep telefonunu alarak kaçtı. Suriyeli genç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı. Çalışma kapsamında bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelenmesi sonucu şüphelinin M.D. olduğu belirlendi. Suriyeli gencin de telefon kayıtlarını incelenmesi sonucu telefonun Y.U.'da olduğu tespit edildi.

Şahinbey ilçesi Düztepe Mahallesi'nde olduğu belirlenen şüpheli evine düzenlenen operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Y.U'nun emniyetteki ifadesinde cep telefonunu M.D’den aldığını itiraf etmesi üzerine M.D, Beydilli Mahallesi'ndeki evine düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan ve emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 şüpheli, sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, M.D’nin emniyetteki sorgusunda Suriyeli genci, cep telefonunu gasp etmek için silahla öldürdüğünü, cep telefonunu da Y.U'ya sattığını itiraf ettiği öğrenildi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler