Gaziantep'te trafik kazası: Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te trafik kazası: Aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti

Gaziantep'te 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, kazada 2 kişi yaralandı.

Gaziantep’in Nizip ilçesinde 2 aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 5 kişi hayatını kaybettti, kazada 2 kişi de yaralandı.

Kaza, Gaziantep-Şanlıurfa Karayolunun 50’nci kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Gaziantep'ten Birecik istikametine seyir halinde olan Mehmet Çelik yönetimindeki 04 AT 961 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Musa Kelek yönetimindeki 27 NM 011 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki fıstık bahçesine devrilen otomobildeki Çelik ailesinden Kenan (14), Muhittin (17), Aysel (19), Tuncay (22), Fatma (38) ve Mehmet Çelik (43) kaza yerinde hayatını kaybederken, Doğan Çelik ile diğer aracın sürücüsü Musa Kelek ise yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ve jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise yaptıkları çalışma ile sıkışan yaralı ve ölüleri araçtan çıkardı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kazada 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 2 kişinin yaralandığını belirledi. Yaralılar, ambulanslarla Nizip Devlet Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Nizip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

İLKHA






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.