Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama

Gaziantep'te uyuşturucu ticareti yapıldığı belirtilen bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden biri tutuklandı.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde uyuşturucu ticareti yapıldığı belirtilen bir eve düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüpheliden biri tutuklanarak cezaevine konuldu.

Konuyla ilgili Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Saçaklı Mahallesi'nde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen bir eve operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda A.A. ile Ö.K'ye ait olan evden uyuşturucu maddeyi almaya gelen A.B.T, M.G.Ç, M.B, E.T. ve Y.K. isimli şüpheliler suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Operasyonda, şüphelilerin üzerlerinde ve evde yapılan aramada bir miktar uyuşturucu ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 145 TL ile 40 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Gözaltı ve emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.K. çıkarıldığı mahkemece "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.