Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Gaziantep'te uyuşturucu operasyonu: 9 gözaltı

Gaziantep'te bir berber dükkanına düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 9 şüpheli gözaltına alındı.

Gaziantep’te bir berber dükkânına uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirilirken, 9 şüpheli de gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesi Bülbülzade Mahallesi’nde bir berber dükkanına operasyon düzenlendiği belirtildi.

Operasyonda H.D isimli iş yeri sahibinin yapılan üst aramasında bir adet tabanca, bir adet şarjör ve 6 adet dolu fişek, 3.70 gram uyuşturucu ve 2 bin 315 TL paranın bulunduğu ifade edilirken, işyerinde yapılan aramalarda ise bir adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette 4.60 gram esrar, 2 adet alüminyum folyoya sarılı vaziyette 1.15 gram metamfetamin, bir adet sigara kâğıdına sarılı vaziyette 2.15 gram esrar ve bir adet 6.40 gram metamfetamin maddesi ile 2 adet bıçak ele geçirildiği kaydedildi.

Operasyonda gözaltına alınan Ö.K, M.E, H.Ç, M.K, H.İ.Y, M.A.D, H.D, M.Y, ve A.Ş, isimli şüphelilerin de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Öte yandan, gözaltına alınan şüphelilerin yapılan incelemelerinde M.Y. isimli şahsın "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama" suçundan, M.K. isimli şüphelinin de "görevi kötüye kullanma" suçundan arandığı tespit edildi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler