Gaziantep’te uyuşturucu ve kaçak sigara baskını: 17 gözaltı-foto

Gaziantep’te uyuşturucu ve kaçak sigara baskını: 17 gözaltı-foto

Gaziantep’te eş zamanlı olarak kentin değişik noktalarında bulunan adreslerde yapılan baskınlarda 17 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep’in Merkez Şehitkâmil ve Şahinbey ilçesine bağlı mahallelerde uyuşturucu madde sattıkları gerekçesiyle çeşitli adreslere yapılan baskınlarda 170 bin paket kaçak sigara ile 17 kilo esrar ele geçirildi.

29 Mayıs tarihinde Gaziantep’in Aydınlar ve Göllüce Mahallelerinde bulunan adreslere yapılan eş zamanlı baskınlarda, konut ve işyerlerinde yapılan aramalarda toplamda 17 kilo esrar ele geçirilirken,  olayla ilgili 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

26 Mayıs ile 31 Mayıs tarihlerinde, Beydilli, Selimiye, Kayaönü, 29 Ekim, Umut, Taşlıca ve Vatan Mahallelerinde 8 farklı adrese yapılan baskınlarda ise yapılan aramalar sonucunda bir aracın bagajına ve plakası öğrenilemeyen bir kamyonetin römork kısmına gizlenmiş toplamda 170 bin paket kaçak sigara ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 17 kişinin Emniyet müdürlüğünde yapılan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildikleri belirtildi. (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.