Gaziantep’te zabıta ve polis tarafından metruk yapılar denetlendi

Gaziantep’te zabıta ve polis tarafından metruk yapılar denetlendi

Gaziantep’te madde bağımlılarının meskeni haline gelen birçok metruk ve harabe evlerde denetim yapıldı. Denetim sırasında evlerin içinde madde bağımlıların uyuşturucu kullanmak için kullandıkları malzemeler ele geçirildi.

GAZİANTEP-Gaziantep’in merkez Şehitkâmil ilçesi Yaprak Mahallesi Yenioba Sokakta bulunan birçok metruk yapı zabıta ve polis tarafından didik didik aranırken, bazı metruk evlerde madde bağımlıların uyuşturucu kullanmak için kullandıkları malzemeler ele geçirildi.

 

Yaprak Mahalle Muhtarı Cesur Kıvanç, “Yaprak Mahallesi Yenioba sokakta bulunan atıl durumdaki metruk evlerin sahiplerine Belediyemiz ve Muhtarlığımız tarafından birer muvafakat gönderilerek, yıkımlarını gerçekleştirmelerini sağlıyoruz. Şu ana kadar yaklaşık 7 metruk evin yıkımını gerçekleştirdik. Şu anda bir  kaç atıl durumda bulunan evimiz mevcut. Onların da yıkımı gerçekleştirilecek. Metruk evlerde, madde bağımlılarının mesken tutmaması ve herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için sık sık denetimler ve kontroller yapılıyor.” dedi.

 

Mahalle sakinleri ise denetimlerin daha sık yapılmasını, özellikle denetimlerin gece  vakitlerinde yapılmasını istediklerini dile getirdiler.İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler