Gaziantep’te zincirleme kaza: 15 yaralı

Gaziantep’te zincirleme kaza: 15 yaralı

​Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı. Yaralılar ilçedeki ve kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza, Nurdağı- Gaziantep karayolunun 3'üncü kilometresinde meydana geldi.  Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde meydana gelen kazada, Nurdağı istikametinden Gaziantep istikametine gitmekte olan Mustafa Köşeli, yönetimindeki 01 EY 336 plakalı otomobilin kavşağa kontrolsüz girmesi sonucu aynı istikamette seyir halindeki 27 R 2327, 27 BL 190 19 NB 844 ve 63 B 6205 plakalı araçlar birbirine çarptı.

Çarpmanın etkisiyle 5 aracın sürücüleri Mustafa Köşeli,  Ramazan Eren, Yaşar Boyraz,  Yaşar Özdemir ve Şıh Mehmet Parlak ile araçlarda bulunan Zeynep Parlak, Feride ve Sultan Özdemir,  Fatma, Gülsüm Ela ve Buket Boyraz, Hatice Eren, Ayşe Yalçın, Ayşe Çelik ve Davut Yalçın yaralandı.

Yaralılar haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulanslarla Nurdağı’ndaki ve Gaziantep’teki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol kazaya karışan araçların çekiciyle kaldırılmasıyla tekrar trafiğe açıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler