Gaziantep'teki patlamanın izleri silinmeye çalışılıyor foto

Gaziantep'teki patlamanın izleri silinmeye çalışılıyor foto

Gaziantep'te bir düğün sırasında düzenlenen ve 54 kişinin hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısının meydana geldiği sokakta, hasar gören ev ve işyerlerinde onarım çalışmaları başlatılarak patlamanın izleri silinmeye çalışılıyor.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde Nurettin ve Besna Akdoğan’ın düğününe yönelik gerçekleştirilen menfur canlı bombalı saldırısında hasar gören ev ve işyerlerinde onarım çalışmaları başlatıldı.

Feci patlamanın acı izlerinin silinmeye başladığı sokakta hasar tespitinin ardından ev ve işyerlerinde temizlik yapılıyor.

Belediye ekipleri, hasar gören ev ve işyerlerindeki onarım ve temizlik çalışmaları gün boyu devam etti.   

Canlı bomba  saldırısında zarar gören ev ve işyerlerinde onarım çalışması yapılırken, hasar gören ve deliklerin oluştuğu binalarda boya ve sıva çalışması da yapıldı. Sokakta camları kırılan evleri yenileyen ekipler, bazı binaları da yeniden boyadı.

Evlerin içerisinde işçiler tarafından temizlik çalışması yapılırken, bir yandan da yetkililer hasar tespit çalışması yapıyor. Ekipler, sokağı ve binaların duvarlarını temizlemek için yoğun bir çalışma yürütüyor.

İLKHA







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.