Gazze'deki katliam ve soykırımda 3 ay geride kaldı

Gazze'deki katliam ve soykırımda 3 ay geride kaldı

Gazze'ye yönelik saldırılarda 90 gün geride kalırken, siyonist işgal rejimi bugün Han Yunus'ta 20 Filistinliyi daha şehid etti.

Siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi'ne yönelik katliam ve soykırımını devam ettiriyor.

Siyonist işgalciler, Gazze Şeridi'nin çeşitli bölgelerine savaş uçakları, insansız hava araçları ve topçu atışlarıyla saldırmaya devam ediyor.

Siyonist işgal rejimi, bu sabah Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında bulunan Salah ailesinin evini hedef aldı.

Yerlerinden edilen onlarca Filistinlinin sığındığı Salah ailesinin evine düzenlenen saldırıda, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 14 Filistinli şehid oldu.

İşgal rejimine ait savaş uçakları ayrıca, Filistinli sığınmacıların bulunduğu Han Yunus’taki tarım arazisinde 6 Filistinliyi şehid etti, çok sayıda kişiyi yaraladı.

Yıkılan binaların enkazında halen şehid ve yaralıların bulunduğu ifade edildi.

Siyonist işgal rejiminin, Gazze'ye yönelik saldırılarında 3 ay geride kalırken saldırıların şiddeti giderek artıyor. Gazze'nin hem kuzeyi hem de güneyi hedef alınıyor.

HAMAS'ın silahlı kanadı Kassam Tugayları da Han Yunus kentinin merkezinde işgalcilerle şiddetli çatışmalar yaşandığını bildirdi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.