"Gazze'ye saldırı insanlığa saldırıdır"

"Gazze'ye saldırı insanlığa saldırıdır"

İsrail'in Gazze'ye yaptığı saldırıları kınayan Gaziantep İlim-Der, yapılan saldırıların insanlığa karşı yapıldığı ifade edildi.

GAZİANTEP - Peygamber Sevdalıları Platformu üyesi Gaziantep İlim-Der, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, terör devleti israil'in Gazze'ye yaptığı saldırıları lanetledi.

 

İlim-Der Başkanı Said Altun tarafından okunan basın açıklamasında, “Gazze'ye saldırı insanlığa saldırıdır. Filistin halkına yönelik İsrail'in işlemekte olduğu insanlık dışı cinayetlerin ardı arkası kesilmiyor. İşgalcilerin Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılar sonucunda yaklaşık 200 Filistinli kardeşimiz şehit edilirken binin üzerinde kardeşimiz de yaralanmıştır. Şehit edilenler arasında bulunan küçük çocukların parçalanmış cesetleri katil İsrail'in ilk yaptığı katliam değildir."dedi.



İsrail'in, sadece Filistin için değil tüm insanlık için ciddi bir tehlike olduğuna vurgu yapan Altun, "İsrail'in her türlü insani ve ahlaki değerleri ayaklar altına aldığı dünyaca bilinmektedir, Müslümanlara, Mescidi Aksa'ya ve Filistin halkına ve tüm insanlığa karşı yaptığı bu saldırılar ilk değildir ama son olmak zorundadır olacaktır inşallah."ifadelerini kullandı.



Zulme karşı herkesi tepki vermeye davet eden Altun, "Kurulduğu 1948 yılından beri tarihinde kan, katliam, işgal ve zulümden başka bir şey bulunmayan bu çete devletine artık başta Müslümanlar olmak üzere tüm dünya dur demek zorundadır. Savunmasız masum insanların, çocukların, kadınların üzerine bombalarını hiç acımadan boşaltan, bir ülkeyi açlığa ve sefalete mahkûm bırakan, insanlıktan nasibini zerre kadar almamış olan Siyonist zihniyete artık dur demek lazım." şeklinde konuştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.