"Gelin bu Ramazan’da fakirlere umut olalım"

"Gelin bu Ramazan’da fakirlere umut olalım"

Siirt Umut Kervanı Başkanı Salih Evin, Ramazan ayında, infak, fitre ve zekât gibi ibadetlerin fakirlerin yüzünü güldürmek ve ahiret tarlasını ekmek için önemli bir fırsat olduğunu belirtti.

Rahmet ve bereket kapılarının sonuna kadar açıldığı, yapılan her amelin ise karşılığının binlerle ifade edildiği mübarek Ramazan ayına girerken yardım faaliyetlerini artıran Siirt Umut Kervanı, daha fazla muhtaca ulaşmak için hayırseverlere çağrıda bulundu.

Siirt Umut Kervanı Başkanı Salih Evin, Ramazan ayında, fitre ve zekâtları fakirlere ulaştırmada köprü vazifesi görmeye hazır olduklarını söyledi.

Siirt’te oldukça yardıma muhtaç aile bulunduğundan dolayı fakirlerin tamamına yetişemediklerini belirten Evin, "Ramazan ayı insanların manevi duygularının zirveye çıktığı, ibadetlerin fazlasıyla çoğaldığı ve Allah’ın rızasının en fazla dikkate alındığı kutsal bir aydır. Gelin bu Ramazan'da fakirlere umut olalım." dedi.

Hayırseverler çağrıda bulunan Evin, "Gelin bu Ramazan ayında fitre, zekâtlarınızı bizlerin aracılığı ile fakir ve yardıma muhtaç ailelere ulaştıralım. Dünya, ahiretin tarlasıdır. Burada ne ekerseniz ahirette kat kat fazlasını biçersiniz. Hem burada ahiret için ektiğiniz ürünlere ne dolu ne sel ne de herhangi bir afet zarar verebilir. Dünyada ektiğiniz ürünlerden 700 kat daha fazlasına ahirette sahip olursunuz.". şeklinde konuştu. 

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.