Genç Memur-Sen Uyuşturucuya Karşı Harekete Geçti

Genç Memur-Sen Uyuşturucuya Karşı Harekete Geçti

Genç Memur-Sen “Geleceğini Uyuşturma” projesi ile Türkiye’nin 7 bölgesinde toplam 17 ilde gençlere ulaşmayı hedefliyor.

Memur Sendikaları Konfederasyonu’nun (MEMUR SEN)  Gençlik teşkilatı olan Genç Memur-Sen, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında desteklenen “Geleceğini Uyuşturma” projesi ile Türkiye’nin 7 coğrafi bölgesinde toplam 17 ilde madde bağımlılığına ve bunun toplumsal yönden oluşturduğu yıkımlara karşı bir farkındalık oluşturmak maksadıyla bir proje başlattı.

 

Farkındalık oluşturma amaçlı düzenlenen sempozyumlarına Diyarbakır’da devam eden Genç Memur Sen, 23-24 Şubat 2015 tarihlerinde Diyarbakır Memur-Sen il binasında yer alan Konferans Salonunda seminerlerine devam edeceği belirtildi.

 

Seminerin ilk gününde Madde ve Alkol Bağımlılığı konuları hakkında Memur-Sen üyelerine yönelik seminer eğitimi verilen programın ikinci gününde ise üniversite öğrencilerine yönelik eğitim verileceği belirtildi.

 

Bu gün yapılan seminere Gençlik ve spor il müdürü Mehmet Demir, Memur Sen il temsilcisi Yunus Memiş ve Genç Memur Sen Üniversite Başkanı Abdullah Sayın katıldı.

 

Programın ilk gününde yoğun bir katılımla gerçekleşen sempozyumda, alanında uzman eğitimciler tarafından sigaranın zararları ve madde bağımlılığının sakıncaları anlatılarak programa katılan öğrencilere Katılım Belgeleri verildi.  – İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler