Genç neslimiz batının kültürel işgali altındadır

Genç neslimiz batının kültürel işgali altındadır

​Genç neslin batının kültürel işgali altında olduğunu belirten HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, gençliğin topluma fayda veren bir şekilde yetişmesi için devlet kurumlarının çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini söyledi.

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, beraberindeki heyetle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’i ziyaret etti.

Dindar bir neslin yetiştirmeye yönelik gençlerin ıslahının konuşulduğu ziyarette Durmaz, ilde faaliyet gösteren gençlik merkeziyle ilgili Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi aldı. Eren ise bu konuda gösterdikleri hassasiyetlerden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkürlerini illetti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Durmaz, toplumun ıslahı gençliğin geleceği adına çalışma ve ziyaretlerine devam ettiklerini söyledi.

Durmaz, “Bu kapsamda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren Beyi ziyaret ettik. Kendisiyle gençlik üzerine bir hasbihalimiz oldu. Gençliğin sıkıntılarını sorunlarını ve buna dair çözüm önerilerimizi kendileriyle paylaştık. Malum devlet kurumları özellikle topluma gençliğe hizmet etmek için vardır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de bu noktada çalışmalar yapıyor. Bizlerde bu çalışmaları kendilerinden dinledik. Özellikle gençlerin içinde bulundukları durumu kendileriyle konuştuk. Hakikaten gençliğimiz son zamanlarda değerlerinden uzaklaşmakta bunun içinde birileri gençliği kötü ve farklı yönlere kanalize etmeye devam etmektedir.” dedi.

Gençler konusunda bir iradenin ortaya konulması gerekildiğini dile getiren Durmaz, “Hakikaten bugün gençliğin şu anki durumundan kurtulabilmesi için aslına ve özüne dönebilmesi için bir bütün olarak hem devlet kurumları hem de toplum olarak hepimize çok ciddi manada görevler düşüyor. Bizde bu noktada görevlerimizi yerine getirmeye devam ediyoruz. Devlet kurumları topluma hizmet etmekle mükelleftirler bu yüzde devlet kurumları gençliği ifsada sürükleyecek toplumu kötülüğe sevk edecek etkinlik ve aktivitelere imza atamaz. Dindar bir nesil kumara yönlendiren ve teşvik eden bir zihniyetle tesis edilemez. Dindar bir nesil yetiştirmek istiyoruz söyleminin gerçek manada yerini bulması için hepimize görevler düşüyor. Bizler bu noktada görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.  

Gençlerin batının kültürel işgali altında olduğuna dikkat çeken Durmaz, “Bu gün genç neslimiz batının kültürel işgali altındadır. Kültürel emperyalizm gençliğimizi tehdit etmektedir. Bu konuda bugün atılması gereken adımlar vardır. Alınması gereken tedbirler vardır. Eğer ki bu gün alınması gereken tedbirler atılması gereken adımlar atılmazsa yarın atılacak adımlar çok geç olabilir. Bu manada bizlerde gençliğin topluma fayda veren bir şekilde yetişmesi için devlet kurumlarının da çalışmalarını bu manada sürdürmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Bu düşüncelerle inşallah çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler