Genci yaşlısıyla, kadını erkeğiyle yeni bir destan yazıldı

Genci yaşlısıyla, kadını erkeğiyle yeni bir destan yazıldı

15 Temmuz darbe girişiminin 3'üncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, üç yıl önce bugün genciyle yaşlısıyla, kadınıyla erkeğiyle yeni bir destan daha yazıldığını söyledi.

15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ ve işbirlikçileri tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 3'üncü yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, darbe karşısında halkın dik duruşuna dikkat çekti.

Beyoğlu, Darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, "Millet iradesinin önünde tank, tüfek, uçak hiç bir engel duramaz. Türkiye'de darbe dönemi tamamen kapanmıştır." dedi.

Başkan Beyoğlu, Diyarbakır halkını 15 Temmuz akşamı, 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleştirecekleri programa da davet etti.

FETÖ'cü hainlerin ve işbirlikçilerinin bu ülkeye neler yaptığını asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını dile getiren Beyoğlu, "15 Temmuz 2016 gecesi Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) tarafından Türkiye'ye, milli iradeye, ülkemizin birliği ve bütünlüğüne karşı gerçekleştirilen hain darbe girişimini bir kez daha lanetliyor, vermiş oldukları destansı mücadele sonrası hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize sabır, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum." ifadelerine yer verdi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler