"Gençler hızla uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına düşmektedir"

"Gençler hızla uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına düşmektedir"

Manevi değerlerinden yoksun bırakılan gençlerin uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına doğru hızla yol aldığını söyleyen Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Türkiye'nin hızla karanlık bir döneme doğru gittiğine dikkat çekti.

BATMAN - Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat yazılı basın açıklaması yaparak, Batman’da artan uyuşturucu kullanımına dikkat çekerek yetkililere bunun önüne geçilmesi için derhal tedbir alınması gerektiğini söyledi.

 

Fırat, yaptığı açıklamada ‘Yeni Türkiye’ hayali ile toplumun gündemini değiştirenlerin, Türkiye’nin büyük bir hızla karanlık bir döneme doğru gittiğinin farkında olmadığını söyledi.

 

Gençlerin uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına doğru hızla yol aldığını vurgulayan Fırat, “Tarihinden, kültüründen, inancından ve bütün manevi değerlerinden yoksun olarak yetiştirilen gençliğimiz, gözlerimizin önünde uyuşturucu ve ahlaksızlık batağına doğru hızla yol almaktadır. Her gün cinayetlerin, soygunların, gasp olaylarının meydana geldiği bu ülkede geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz esiri olduğu uyuşturucuyu bulmak için sokaklarda terör estirmektedir.” dedi.

 

Batman’da uyuşturucu kullanma yaşının 13’e kadar düştüğünü ifade eden Fırat, “Türkiye genelinde olduğu gibi, Batman’da da uyuşturucu kullanma yaşı maalesef 13 yaşına kadar düşmüş, okullarımızın bahçeleri, sokaklar, kafeler uyuşturucu satan tacirlerin mekânı haline gelmiştir. Biz buradan yetkililere bir kez daha sesleniyoruz bunun önüne hemen geçilmeli ve gerekli tedbirler derhal alınmalıdır. Aksi halde bu gidiş toplum ahlakını genelde bozacağı gibi, ilerde sosyal patlamalara neden olacaktır. İnancına, tarihine, kültürüne sahip çıkan ve “ Önce Ahlak ve Maneviyat ” desturu ile yetişen bir gençlik için gerekli ortam sağlanmalıdır. Bu bataktan kurtulmanın tek yolu budur.” diye açıklamada bulundu. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.