Gençlerden cami cemaatine salep ikramı

Gençlerden cami cemaatine salep ikramı

Mardin’in Midyat ilçesinde HÜDA PAR Gençlik Kolları tarafından cami cemaatine sıcak salep ikramında bulunuldu.

Mardin’in Midyat ilçesinde, HÜDA PAR Midyat Gençlik Kolları tarafından, Hazreti Nebi (BİPA) Camii’nde cami cemaatine sıcak salep ikramı yapıldı.

Yapılan ikram dolayısıyla gençlere teşekkür eden cami cemaatinden Yılmaz Gümüş, ”Güzel bir uygulama. Keşke tüm camilerde bu şekilde gençler tarafından cami cemaatine ikramlarda bulunulsa. İnşallah bu uygulama tüm gençlere örnek olur.” dedi.

Güzel bir çalışma ve diyalog olduğunu ifade eden cami cemaati, bu tür programların devamlı olmasını isteyip, yapılan ikram İçin gençleri tebrik ettiler.

Yapılan etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Midyat Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Teken, cami cemaatinin takdiriyle karşılaştıklarını ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Teken, şunları söyledi: ”HÜDA PAR Gençlik Kolları olarak Türkiye geneli ‘Yeterki Gönüller Isınsın’ temasıyla camilerde ikram yapılıyor. Biz de Midyat Gençlik Kolları olarak böyle bir çalışma başlattık. Halkımıza inmeyi, onlara bu kış günlerinde sıcak bir salep ikram edip gönüllerini kazanmak istedik. Hamdolsun, cami cemaati güzel bir ilgi gösterdi. İnşallah daha güzel programlar ile halkımızın hizmetinde olacağız.” 

İLKHA




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.