GİAD Genel kurul toplantısı gerçekleştirildi

GİAD Genel kurul toplantısı gerçekleştirildi

Güneydoğu Girişimci İş adamları Derneği (GİAD ) Olağan Genel Kurul Toplantısı Diyarbakır’da gerçekleştirildi.

Diyarbakır’da düzenlenen GİAD Olağan Genel Kurul Toplantısı, Güneydoğu Genç İşadamları Federasyonu Başkanı Abdulkadir Akboz, Şırnak GİAD Başkanı Nihat Bilişik ve MARGİAD üyelerinden konuk olan Bertan Can ve Cemal Aslan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Tanzer Polat Yılmaz, “Siyasi ve Ekonomik gelişmeler geleceğimizi yakından ilgilendiriyor. Bölgemizin yaratıcı, etkin ve dinamik Sivil Toplum Kuruluşlarına daha çok ihtiyacı vardır. Bu sorumluluk bilinci ile başta Çözüm Süreci olmak üzere güncel, siyasal ve ekonomik gelişmelerle katkıda bulunmayı hedefliyoruz.” dedi.

 

Güneydoğu Genç İşadamları Federasyon Başkanı Abdulkadir Akboz ise 2015 yılının Türkiye ve bölgemiz için çok kritik bir yıl olacağını, bu zorlu dönemde iş adamlarının sorumluluklarının arttığını söyledi. Önümüzdeki yıl gerçekleştirilecek genel seçimin ülke ekonomisini doğrudan etkileyecek sonuçları olabileceğine dikkat çeken Akboz,  “Bu sürecin ekonomiye menfi etkilerinin önüne geçilmesi gerekir.” şeklinde konuştu.

 

Genel Kurul sonucunda oy birliği ile Güneydoğu Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tanzer Polat Yılmaz’ın seçildiği belirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler