Gök: Mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek

Gök: Mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecek

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, mücadelelerinin daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, seçim ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İnsanlığa hizmet yolunda azim ve kararlılıklarının her daim süreceğini belirten Gök, mevki ve makamın kendileri için amaç değil araç olduğunu söyledi.

Seçimlerin, ülke başta olmak üzere İslam dünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Gök, “Aziz hemşerilerim; 2018 cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi tüm sonuçları ile birlikte memleketimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlı olsun. Dünya ve ahiret saadetinin teminatı olan bir davanın neferleri olarak, insanlığın muhtaç olduğu değerlerin siyasete ve topluma hâkim olması yegâne gayemizdir. Bu gayeye hizmette ve sorumluluk yüklenmede zaman, mekân ve makamın hakkını verebilmek bizim asıl olandır. Mevki ve makam bizim için her zaman amaç değil araç olmuştur. İnsanlığa hizmet yolundaki azim ve kararlılığımız her daim sürecektir.” dedi.

“Halkımızın bize olan teveccühü artarak devam ediyor”

Mücadelelerinin daha büyük bir azim ve kararlılıkla süreceğini vurgulayan Gök, “HÜDA PAR olarak sahip olduğumuz hizmet aşkının, dinamik ruhun, partizanlıktan uzak siyasi anlayışın, her tür haksızlığa karşı dik duruşun mecliste de temsil edilmesini şüphesiz arzu ettik. Bu gün için bu mümkün olmadı. Fakat bu yoldaki mücadelemiz daha büyük bir azim ve kararlılıkla devam edecektir. İnanıyoruz ki hayat suyu mesabesindeki bu ilke ve değerler bir gün her yerde mecrasını bulacak ve bu mümbit topraklarla buluşacaktır. Tüm Türkiye'de halkımızın bize olan teveccühü artarak devam ediyor. Bu teveccüh insanlarımız bizi tanıdıkça katlanacaktır.” diye konuştu.

“Çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir”

Çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyleyen Gök, “Seçim süreci boyunca tüm imkânsızlıklara rağmen haziran sıcağında oruçlu halde aşk ve şevk, cehd ve gayretle kimi yerde sarp dağları aşarak gidilmedik yer bırakmayan bütün kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum. Hak adına attığımız her adımın, sarf ettiğimiz her sözün, yüzümüzdeki her tebessümün dünyada ve ahirette mutlaka bir karşılığı olacaktır. Her daim bir sınav ve seçimde olduğumuz şuuruyla çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir. Sonuç ne olursa olsun komşuluklar, dostluklar, akrabalıklar sürecek, hayat devam edecektir. Yeni dönem hayırlara vesile olsun.” ifadelerini kullandı.(Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler