Gök: Pazara kadar değil mezara kadar halkımızlayız

Gök: Pazara kadar değil mezara kadar halkımızlayız

Batman halkının desteklerini talep ettiğini söyleyen Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Gök, “Seçilsek de seçilmesek da halkla bir arada olmaya devam edeceğiz. Pazara kadar değil, mezara kadar halkımızlayız.” dedi.

24 Haziran milletvekili genel seçimlerinde Batman’dan bağımsız milletvekili adayı olan Aydın Gök, Batman halkından son ana kadar çalışmaya devam etmelerini istedi.

Seçim çalışmalarını en yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini dile getiren Gök, seçmenlerine çağrıda bulunarak, “Gevşemeden, daha gayretli bir şekilde çalışmaya gayret edelim.” mesajı verdi.

Seçilmesi durumunda Batman ve bölge halkının sorunlarının takipçisi olacaklarını belirten Gök, “Seçilsek de seçilmesek da halkla bir arada olacağız. Allah’ın izniyle eğer bu kardeşinizi temsilci olarak meclise gönderirseniz, ne sizi ne de bu desteğinizi unutmayacağız. Seçimden sonra ne bu sokakları ne bu halkı ne bu köyleri ne de bu milletin derdini unutmayacağız. Pazara kadar değil, mezara kadar halkımızlayız. Oraya gittikten sonra ‘artık 5 yıla kadar bu insanlara bizim ihtiyacımız yoktur’ diyenler gibi kendi köşemize, kendi dünyamıza çekilmeyeceğiz. Sizlerin sorunlarıyla ilgileneceğiz. Sizlerin gözü kulağı, eli ayağı olmaya çalışacağız.” dedi.

“Çaresiz ve alternatifsiz değilsiniz”

Batman halkının çaresiz olmadığına işaret eden Gök, “Çaresiz değilsiniz. Alternatifsiz değilsiniz. Memleket çaresiz değildir. Önümüzdeki 24 Haziran Pazar günü meyveleri, semereyi toplama günüdür. O semerenin kaybolmaması adına kadın, erkek, genç ve saçı sakalı ağarmış ağabeylerimden istirhamım var. Bu havaya bakıp ‘bu iş tamam’ deyip gevşemeyin. Allah’ın izniyle çok güzel bir noktadayız. Önceki seçimlere göre farklı bir hava var. Keşke dememek için son günlerde çok çalışalım.” ifadelerini kullandı.

“Millete hizmet yolunda daha ağır sorumluluklar yükleneceğiz”

Seçildikleri takdirde yüklerinin daha da ağırlaşacağına dikkat çeken Gök, “Seçimden sonra da oturmayacağız. Belki o zaman yükümüz ağırlaşmış şekilde elimizi, kolumuzu, gövdemizi taşın altına koyacağız. Millete hizmet yolunda daha ağır sorumluluklar yükleneceğiz." diye konuştu.

“Hemşerilerimi en iyi şekilde temsil edeceğim”

Batman halkından da destek talep eden Gök, şu çağrıda bulundu: “Allah’u Teâlâ’nın yardımı ve siz değerli halkımızın oyu ve desteğini talep ediyoruz. Eğer Rabbim lütufta bulunurda seçilirsek Allah’ın izniyle siz aziz Batmanlı hemşerilerimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içinde olacağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri yardımsız bırakmasın, sizlerin yaptıklarını da kendi rızası için kabul etsin.”

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler