Gök: Zor şartlarda çalışmalarımızı yürütüyoruz

Gök: Zor şartlarda çalışmalarımızı yürütüyoruz

​Batman'ın Kozluk ilçesinde belde ve köyleri ziyaret eden Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök, zor şartlarda çalışmalarını yürüttüklerini söyledi.

Batman’ın Kozluk ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında Bekirhan Beldesi, Kozluk Çarşı Merkezi ve Üçyol Ova bölgesinde esnafı ziyaret eden Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Aydın Gök’ü esnaf ve vatandaşlar bağrına bastı.

Kozluk'ta esnaf ziyaretinde yoğun bir teveccüh ve ilgiyle karşılanan Gök, 24 Haziran’da yapılacak olan 27’nci dönem milletvekilliği seçimi için esnaf ve vatandaşlardan destek istedi.

Vatandaşlardan 5 dakika düşünerek 5 yılını heba etmemelerini isteyen Gök, meclise girdiğinde dile getirilmeyen hakikatleri hiç çekinmeden konuşacağını belirtti.

Gök’e HÜDA PAR Genel İdare Kurulu Üyesi Seyithan Aksoy, Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık ve beraberlerindeki kalabalık kitle eşlik etti.

İlk etapta Bekirhan beldesini ziyaret eden Gök, çay evlerinde vatandaşlarla oturarak; icraatları, vaatleri ve seçim beyannameleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyarette esnafın sorunlarını, sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen Gök, vatandaşlardan dua ve destek isteyerek, millete hizmet etmeye talip olduğunu söyledi.

Ardından Kozluk Çarşı Merkezi esnafını ziyaret eden Gök, çay evlerinde vatandaşlarla bir süre muhabbet etti. Kendisini seçmeleri durumunda vatandaşların pişmanlık duymayacaklarını vurgulayan Gök, yapacakları icraatlardan halkın memnun kalacağını ifade etti.

Daha sonra Üçyol Ova Bölgesi esnafını da ziyaret eden Gök, burada da vatandaşlara birebir ilgi ve alaka gösterdi.

Gençlerle muhabbet eden Gök, gençlerden de 24 Haziran seçimi için destek istedi. Meclise girdiğinde gençlerin geleceğinin heba olmaması için önemli projeler ortaya koyarak girişimlerde bulunacağını kaydetti.

Ziyaretlerin ardından Gök, seçim çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

“Zor şartlarda çalışmalarımızı yürütüyoruz”

24 Haziran seçimleri için çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Gök, “Bugün de Kozluk ilçemizi ziyaret ederek esnafımızdan destek talebinde bulunduk. İcraatlarımızı, sözlerimizi, vaatlerimizi, seçim programımızı, seçim beyannamemizi kendileriyle paylaşalım, dertlerini ve sıkıntılarını veyahut bize varsa tavsiyeleri dinleyelim diye ziyarette bulunduk.” dedi.

Diğer partilerin seçim çalışmalarında birçok avantaja sahip olduklarını belirten Gök, bu imkânlardan faydalanamadıkları için zor şartlar altında seçim çalışmalarını yürüttüklerini aktardı.

Seslerini vatandaşlara duyurabilmek için gerekli maddiyat ve medya araçlarına sahip olamadıklarını dile getiren Gök, davalarını anlatabilmek için kapı kapı dolaştıklarını, samimi ve fedakâr dava arkadaşları ile gidilmedik köy ve mezra bırakmadıklarına dikkat çekti.

“Var olan teveccüh sandığa yansıyacaktır”

Sahada kendilerine var olan teveccühün 24 Haziran’da sandığa yansıyacağını aktaran Gök, “Diğer partilerin bize göre çok daha fazla imkân ve avantajları var. Biz de o imkânlar yoktur. Seçim çalışmaları için milyonlarca para alıyorlar. Onlarca televizyon ve gazeteleri var. Her eve rahatlıkla girebiliyorlar. Bizim ise samimi bir tabanımız var. Kardeşlerimiz, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, gece yarılarına kadar dolaşıyorlar ve her eve girmeye çalışıyorlar. Her ilçe, köy ve mezramıza bu şekilde ulaşmaya çalışıyoruz. Allah’a hamdolsun güzel bir teveccüh, ilgi ve alaka var. Biz umut ediyoruz ki, bunun önemli bir kısmı da sandığa yansıyacaktır. 24 Haziran gecesinde bunun semeresini göreceğiz diye düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

Gök, akşam saatlerinde Cevizlik (Daregöze) köyünü ziyaret ederek köylülerden destek talep etti.

İlçede bulunan birkaç taziyeye de uğrayan Gök, ardından ilçeden ayrıldı. (Muhammed Said Aksoy-İLKHA) 






























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.