Gözaltına alınan kişi hastanede öldürüldü

Gözaltına alınan kişi hastanede öldürüldü

Gaziantep'te gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için hastaneye götürülen bir kişi, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Gaziantep'te gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastanesine götürülen bir kişi, acil servis önünde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olay, Şehitkamil Devlet Hastanesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Uğur Bakır (38), dün gece Yaprak Mahallesi'nde polis tarafından yapılan kimlik kontrolü sırasında "hakaret" suçundan arandığı belirlenince gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alınan Bakır, bugün adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastanesine götürüldü. Bakır, polis aracından indirildiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Kanlar içinde yere yığılan ve ağır yaralanan Bakır, sağlık görevlileri tarafından hastanenin acil servis bölümüne kaldırılırken, Bakır’ı silahla yaralayan şüpheli olay yerinden kaçarak, kayıplara karıştı.

Acil serviste yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Bakır'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Polis, kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler