Gözaltına alınan kişiyi öldüren zanlı yakalandı

Gözaltına alınan kişiyi öldüren zanlı yakalandı

Gaziantep'te gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için hastaneye götürülen kişiyi silahla öldüren zanlı yakalandı.

Gaziantep'te gözaltına alınan ve sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne götürülen kişiyi acil servis önünde silahla öldüren zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde Şehitkamil Devlet Hastanesinde meydana gelen olayda Uğur Bakır (38), dün gece Yaprak Mahallesi'nde polis tarafından yapılan kimlik kontrolü sırasında "hakaret" suçundan arandığı belirlenince gözaltına alınmış ve emniyetteki ifadesinin ardından da adliyeye sevk edilmeden önce sağlık kontrolü için Şehitkamil Devlet Hastanesine götürülmüştü.

Burada polis aracından indirildiği sırada kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Bakır, acil serviste tedavi alınmış ve yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için başlatılan çalışma kapsamında güvenlik kamera kayıtlarından kimliğini belirlenen şüpheli A.T, olayda kullandığı tabancayla birlikte yakalanıp gözaltına alındı.

Saldırganın yakalanmasıyla ilgili Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada da, "Şüpheli A.T. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizin takibi sonucu bir tabancayla birlikte ele geçirilmiştir.”denildi. (İbrahim Koçyiğit - İLKHA) 





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler