Güçlerini birleştirdiler köy okulunu güzelleştirdiler

Güçlerini birleştirdiler köy okulunu güzelleştirdiler

Bitlis’in Tatvan ve Hizan Gençlik Merkezleri, gerçekleştirdikleri ortak etkinlikle Keklikdüzü köy okulunu boyadılar.

"Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında köy okulları güzelleşiyor. Bitlis’in Tatvan ve Hizan Gençlik Merkezleri, gerçekleştirdikleri ortak etkinlikle Keklikdüzü köy okulunu boyadı. Fiziki durumu kötüleşen ve boyaları dökülen köy okullarını yeniden boyamak için kolları sıvayan gönüllü gençler, hem okulun boyasını yapıyor, hem de boyadıkları okullara farklı resimler yapıyor.

Yaptıkları etkinlikler hakkında açıklamada bulunan Proje Koordinatörü ve Gençlik Merkezi Lideri Murat İlbars, Gençlik ve Spor Bakanlığının "Gençlerin İyilik Ağacı Projesi" kapsamında bu tür etkinlikleri düzenlediklerini belirterek toplumun tüm kesimine dokunarak iyilik ve gönüllülük hareketini yaygınlaştırmak istediklerini söyledi.

Yoğunluğun dezavantajlı olan köy okullarına verdiklerini dile getiren İlbars, şunları söyledi: "Okullarının güzelleştiğini gören çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Gönüllü gençlerimizin bir kısmı palyaço eşliğinde, öğrencilerle yakından ilgilenerek çeşitli oyunlar oynadılar. Keyifli vakit geçirdiler. Çam sakızı çoban armağanı kalem ve balonları çocuklara hediye ederek yüzlerde tebessümün simgesi olduk. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir."

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.