Gülerce: O Manşeti Görünce  Dünyam Yıkıldı

Gülerce: O Manşeti Görünce Dünyam Yıkıldı

Hüseyin Gülerce, Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

17 Aralık operasyonu sonrasında patlak veren AK Parti – cemaat gerginliğini düşürmeye çalışan ve bir süre sonra Zaman gazetesi ile yollarını ayıran Hüseyin Gülerce, Beyaz TV'de yayınlanan Ortak Akıl programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"MUSTAFA ÖZCAN'I 20 YILDIR ELEŞTİRİYORUM"

Hizmet prensiplerine inandığını ve savunduğunu söyleyen Gülerce, yer yer eleştiriler yaptığını hatırlattı. Mustafa Özcan'ı senelerdir eleştirdiğini söyleyen Gülerce, "Bu arkadaş neden tutuluyor? Bana cevap veren yok. Herkes buna razıysa benim orayı terk etmem lazım" dedi.


"BENİM HİZMET DÜNYAM YIKILDI"

"Benim dünyam nerede yıkıldı" diyen Gülerce, MİT krizinden sonra Zaman gazetesinin attığı "Savcılar hep haklı çıktı" manşetini hatırlattı. "Ben afalladım" diye ekleyen Gülerce, "Bu başlık hükümete posta koymak demek. Çünkü MİT Müsteşarı her hangi bir bürokrat değil. MİT müsteşarına dokunma değildi o Başbakan'a dokunmaydı. Benim hizmet dünyam yıkıldı" ifadelerini kullandı.


Gülerce şu şekilde devam etti: Başbakan Erdoğan'ın hain kabul edilmiş ve haine pes etmek yok. İslami gelenekte hain ilan etmek kişilerin işi değildir. Siz eleştirirsiniz ama 'savcılar şimdiye kadar yanlış yapmadı' eleştiri değildir, bir posta koymaktır.


"ANLADIM Kİ: SAVAŞ AÇILMIŞ"

Bir diğer hayal kırıklığını ise gezi olaylarında yaşadığını anlatan Gülerce, "Başbakan'a hakaretler ve aşağılama başladı. Bu da bizim üslubumuzda olmayan bir şey. Evvela gelenekten koptuk. Ak Parti yüzde 50'lik bir kitle. Onun Başbakan seçtiğine kabadayılık yapıyoruz. İkincisi hakaret etmeye de başladık. Belli yazarlar bu arkadaşlar da hizmetin memesinden süt emmiş arkadaşlar değil. Onların omzundan yapıldı bu atışlar. Gelenekten ve hizmetin ilkelerinden kopuldu. Bir de üslup kaybedildi. Bunun tuzu biberi de 17 Aralık ve 25 Aralık oldu. Ben anladım ki; Bir savaş açılmış ve bu savaşın düsturu'pes etmek yok'. İşte bu tutumdan dolayı ben "masumların canı çok yanacak" diyorum ve inanın birebir görüştüğüm insanlara da "sizinle bir sene sonra konuşmak istiyorum" diyorum." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler