Gülerce, suikast iddialarına yanıt verdi

Gülerce, suikast iddialarına yanıt verdi

Bir dönem kamuoyunda Gülen Hareketi'nin sözcüsü olarak bilinen Zaman Gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Gülen Hareketi’nin tabanına seslenerek, “Tabandaki tertemiz insanları uyarmaya çalışıyorum. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor.” dedi. Gül

Fuat Avni mahlaslı Twitter kullanıcısı, Zaman Gazetesi eski yazarı hakkında vahim iddialar ortaya attı.

"Gülerce'ye suikast yapılacak"

Hüseyin Gülerce'ye suikast yapılacağını iddia eden Twitter kullanıcısı, “'Hayati tehlikem var' diyen Gülerce, derinlerin işini kolaylaştırdı. Dar Oligarklar, Cemaati suçlamak için Gülerce'ye suikast planlıyor. Gülerce otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin onu bir çırpıda gözden çıkaracağını bilmiyor. Gülerce'nin ispiyonladığı insanlara operasyon yapılacak. Her haftaya bir operasyon sığdırmaya çalışacaklar" iddiasını ortaya attı.

“1995’ten beri telefonlarım dinleniyor”

Kendisi hakkında ortaya atılan iddialara sert bir dille yanıt veren Gülerce, “Fuat Avni, yalanlarına ve beni hedef göstermeye devam ediyor. "Gülerce, otuz yıldır gizlice görüştüğü hainlerin..." diyor... Zaman gazetesine Genel Müdür olduğum 1995 Ocak ayından beri telefonlarım dinleniyor. Hainlerle bir görüşmem olmuş ise bunu Fuat Avni bilir. Bir tanesini ispatlarsa her cezaya razıyım. Hatta Mossad'tan, CİA'dan da yardım alabilir. İspatlayamazsa millet düşmanıdır.” şeklindeki ifadelerle Fuat Avni’ye meydan okudu.

 “Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi”

Açıklamasının devamında Gülen Hareketi tabanındaki temiz insanlara uyarılarda bulunan Gülerce, şunları kaydetti: “Ben Fuat Avni'ler gibi karakter zaafı ile malul değilim. İnsanlara lakap da takmam. "Kör","topal" demem. Bir genel başkan için uluorta "Çilingiroğlu" da demem. Onlara maymuncuk demem. En sevdiklerime, "bire ahmak", "münafık" da demem. Kimsenin cehenneme gitmesini istemem. Hizmet hareketi yanlışa sürüklendi diyorum. Tabandaki tertemiz insanları uyarmaya çalışıyorum. Hareket, artık millete, vatana zarar veriyor. Amerika'yı, İsrail'i, Avrupa'yı, dış güçleri arkasına alarak kimse bir yere varamaz. Yerli ve milli kalan, sadece millete yaralanan kazanır. Sadece millete yaslanan kazanır. Göreceksiniz Fuat Avni'ler kaybedecek...” (Hürseda Haber)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.