Gümüşhane cezaevindeki mahkûmların siyer aşkı imrendirdi

Gümüşhane cezaevindeki mahkûmların siyer aşkı imrendirdi

Peygamber Sevdalıları Vakfının şubat ayında düzenleyeceği Siyer Sınavına Gümüşhane’deki mahkûmlar da ilgi gösterdi.

Peygamber Sevdalıları Vakfının bu yıl 6’ncısını düzenleyeceği umre ödüllü Kutlu Doğum Siyer Sınavına her yerde olduğu gibi Gümüşhane’de de yoğun ilgi gösteriliyor. Gümüşhane Cezaevindeki bir kısım mahkûmun da Siyer Sınavına katılmak üzere Vakıf yetkililerine mektup yazdıkları ortaya çıktı.

Mektubun kendilerine ulaştığını ve mektubu okuduklarında bu denli hayırlı işlerin biraz daha önem kazandığını belirten Peygamber Sevdalıları Vakfı Gümüşhane Koordinatörlüğü, “Geçtiğimiz günlerde Gümüşhane Cezaevinden bir mektup aldık. Bu mektupta bazı mahkûmlar umre ödüllü Siyer Sınavımıza katılmak istediklerini belirtiyorlar. Toplumun her kesiminden bu sınava yoğun ilgi varken, dört duvar arasındaki insanlarımızın da bu sınava katılmak istemeleri bizleri ziyadesiyle sevindiriyor.” diye belirttiler.

Bu topraklarda bazı odaklar tarafından Peygamber sevdasının küllenmek istendiğini belirten yetkililer, bunu hedefleyenlerin hiçbir zaman başarılı olamayacağını ve bu toplumun mayasının Peygamberimizin sevdası olduğunu aktararak, “Artık insanlık, sorunların çözümünün Hazreti Muhammed (sallallahu aleyhi vesellem)’in sünneti etrafında birleşmekte olduğunu fark etmiştir. Bir kez daha halkımızı sünnetin yaşanması ve anlaşılması amacıyla yapılan ‘Onu Oku Onu Yaşa’ temalı Siyer Sınavı'na katılmaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.