Günün Öne Çıkan Gündemi

Günün Öne Çıkan Gündemi

Türkiye'de ve Dünya'da öne çıkan gündem konuları

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere benzine 28 kuruş zam yapıldı.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikasından (EPGİS) yapılan açıklamaya göre; Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı 27 Ekim 2021 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Benzinde 28 KRŞ/LT Pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur.

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şırnak'ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir dizi temaslar için Şırnak'ta bulunan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu; Büyükelçiler Türkiye'nin içişlerine karışmaması gerektiğini belirtti.

Siyonist işgal rejimi Kudüs'teki Müslüman mezarlığını yıkıyor

Kudüs'ün İslami kimliğini değiştirmek ve İslam'ın bu şehirdeki tüm izlerini silmek için yoğun çaba sarf eden işgalci siyonist rejim, Mescid-i Aksa'nın bitişiğindeki Yusufiyye Mezarlığı'nı yıkarak Tevrat Parkı'na dönüştürmeyi planlıyor.

Keşfedilen Van Gölü'nün gizemi dünyaya tanıtılacak

Su Altı Fotoğrafçılar ve Filmciler Derneği (SUFOD), Van Gölü'nün keşfedilen ekosistemlerini dünyaya tanıtmak için 4 gün boyunca dalış gerçekleştirdi.

Fransız hükümetinin İslam düşmanlığı

Bir cami daha kapatıldı Allonnes kentindeki bir caminin daha "radikal İslam'ı savunduğu" bahanesiyle 6 aylığına kapatıldığı duyuruldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.