Hak İş Batman Temsilciliğinden Bangladeş açıklaması

Hak İş Batman Temsilciliğinden Bangladeş açıklaması

Hak İş Batman İl Temsilciliği, Bangladeş'te laik Hasina hükumeti tarafından, Cemaat-i İslamî lideri Moutiur Rahman Nizami'nin idam edilmesini basın açıklaması ile kınadı.

Hak İş Batman İl Temsilcisi Bünyamin Söğüt imzasıyla yapılan açıklamada, "Bangladeş yönetimi daha öncesinde Abdulkadir Molla, Muhammed Kamaruzzaman   gibi  birçok  âlimi idam ederek şehit etti. Son olarak Cemaat-i İslami liderlerinden Motiur Rahman Nizami'yi idam ettiler. Bangladeş yönetimi Müslümanların sesiz kalmalarından dolayı cesaret alıp bu güzel âlimleri şehit ediyor.   İslam âleminin bir an önce bu idamlara karşı topyekûn bir şekilde karşı çıkması gerekir." denildi.

Müslüman alimleri idam eden Bangladeş yönetiminin kınandığı açıklamanın sonunda, "Zalim Bangladeş yönetimini kınayarak Allah’a havale ediyoruz. Ben inanıyorum ki, Bangladeş’teki Müslümanlar gelecekte Hasina yönetimini devirip yerine İslami çerçevede bir hükümet kuracaklardır.  Bu hükümet İslam âlemine örnek teşkil edecek inşallah. Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin." İfedeleri kullanıldı. (İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler