Hakkari'de okçuluk kursuna yoğun ilgi

Hakkari'de okçuluk kursuna yoğun ilgi

Hakkari'de bu yıl hizmet vermeye başlayan ''Zaviye Okçuluk Spor Kulübü''yurt dışı ve yurt içinden gelen misafirlerini ağırladı.

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün destekleri ile 2017 yılı başında kurulan "Zaviye Okçuluk Spor Kulübü", vatandaşların ilgi odağı olurken; kulüp bünyesinde verilen kurslara katılanların sayısı her geçen gün artıyor. 

Her hafta Cumartesi günü Merzan Şehir Stadında "Zaviye Okçuluk Spor Kulübü" antrenörü Selim Biçer tarafından verilen okçuluk eğitimine Irak'ın Duhok kentinden katılan Vatan Feyyaz Doski, Hakkari'de okçuluk eğitimi verildiğini duyduğunda kursa başvurduğunu belirtti.

Kursa İstanbul'dan katılan Şeyma Kütükçüoğlu, yaz tatilini Hakkari'de geçireceğini bu nedenle tatilde kendini geliştirebileceği bir aktivite aradığını ifade ederek Hakkari'de okçuluk eğitimi verildiğini öğrendiğinde kursa yazılmaya karar verdiğini söyledi.

Zaviye Okçuluk Spor Kulübü Başkanı Ercan Orakçı da kulüplerinin herkese açık olduğunu ifade etti. Orakçı, kulüp çalışmalarına saha tahsis eden ve okçuluk malzemesi desteği sunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal'a teşekkür etti. (İLKHA)








 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.