"HAKSİAD 2. İşadamları Toplantısı" başladı

"HAKSİAD 2. İşadamları Toplantısı" başladı

Hak Sanayici ve İşadamları Derneği (HAKSİAD) 2. İşadamları Toplantısı Ankara Kızılcahamam'da yapılan tanışma toplantısıyla başladı.

HAKSİAD 2. İşadamları toplantısı Türkiye'nin 17 farlı ilinden yaklaşık 230 üyenin katılımıyla başladı. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren işadamları ve esnafların bir araya getiren toplantıda, işadamlarının, yeni işbirliklerin kurulması ve faaliyet gösterdikleri sektörlerde daha güçlü bir şekilde yol almaları hedefleniyor.

Ahmet Pak tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıda, katılımcı ve sektör temsilcilerine tek tek söz hakkı verilerek yaptıkları iş hakkında kendilerini tanıtmaları için fırsat sunuldu.

Tanışma toplantısında kısa bir konuşma yapan HAKSİAD Genel Başkanı Ramazan Azboy, "Geçen sene yaptığımız ilk toplantıyı 75 kişiyle yaptık. Bu sene 230 oldu. İnşallah bir sonraki toplantılarda binlerce kişiyle toplantılarımızı gerçekleştiririz." dedi.

HAKSİAD 2. İşadamları toplantısı alanında uzman kişilerin 15-16 Mart tarihlerinde verecekleri seminerler ile devam edecek. Toplantı Pazar günü yapılacak geliştirilmiş icra kurulu, yönetim ve şube başkanları toplantısı ile sona erecek. (Nizamettin Aşkın- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler