HAKSİAD'tan ramazan ayı mesajı

HAKSİAD'tan ramazan ayı mesajı

​Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği, ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Ramazan ayı münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Hak Sanayici ve İş Adamları Derneği (HAKSİAD), bu ayın tüm Müslümanlara hayırlar getirmesini be İslam coğrafyalarında akan kanların son bulup ümmetin dirilişine vesile olmasını temenni etti.

Açıklamada, "Samimiyetin, birlikteliğin ve paylaşmanın sembolü olan Ramazan ayının bu zor zamanlarda başta ülkemiz olmak üzere bütün dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesini dileriz. İslam coğrafyalarında akan kanların son bulup ümmetin dirilişine vesile olmasını temenni ederiz." denildi.

"Ramazan ayının manevi atmosferinin ümmetin birlik ve beraberliğine vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederiz." denilen açıklamanın devamında, "Başı rahmet ortası mağfiret sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bu mübarek ayın şuurlu bir şekilde yaşanmasını temenni ederiz. Ramazanın kan, gözyaşı, sıkıntı ve israfların önüne geçmesini dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Mesajın sonunda, şu temennide bulunuldu: "Bu düşüncelerle ramazan ayınızı tüm kalbi duygularımızla tebrik eder, başta ülkemiz olmak üzere tüm dünya Müslümanlarına hayırlar getirmesini dileriz."

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.