Halk, HÜDA PAR’a kucak açmıştır

Halk, HÜDA PAR’a kucak açmıştır

HÜDA PAR Adıyaman milletvekilleri adayları, Samsat ve köylerinde seçim çalışması yürüttü. Adaylar, halkın HÜDA PAR’a kucak açtığını söyledi.

HÜDA PAR Adıyaman milletvekilleri adayları Ali Çelik ve Mustafa Yetiş, Adıyaman İl Başkanı Mehmet Demir, Samsat İlçe Başbakanı Hidayet Şimşek, Kahta İlçe Başkanı Bedir Elçi ile parti üyeleri ile beraber, deprem bölgesi olan Samsat ilçesindeki vatandaşları ziyaret ederek, destek talebinde bulundular.

İl olarak ilçe merkezinde kurulan çadırlardaki esnafı ziyaret eden HÜDA PAR heyeti, esnafın sorun ve sıkıntılarını diledi. Esnaftan seçimler için destek isteyen adaylar, esnafın sıkıntılarının giderilmesi için HÜDA PAR’ın ciddi anlamda desteklenerek meclise girmesi gerektiğini ifade etti. HÜDA PAR heyeti, esnaf ziyaretinin ardından birçok köyü de ziyaret etti.

"Samsat halkı HÜDA PAR’a kucak açmıştır"

Yaptıkları ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Milletvekili adayı Ali Çelik, şunları söyledi:

"Samsat’ın bir yıl içerisinde iki şiddetli deprem geçirmiş olması halkımızı maddi olarak yıpratmış olabilir. Ancak biz bugün burada HÜDA PAR’ın parti programına hiç çekinmeden evet diyen kardeşlerimizi görünce halkımızın inanç ve tevekkül noktasında ne kadar dirayetli ve sağlam bir temel üzerine oturmuş olduğunu gördük ve buna çok sevindik. Gönül ister ki; buradaki kardeşlerimizi kendi evlerinde rahat rahat otururlar iken ziyaret etseydik. Ancak şuanda çadırlar da ziyaret etmek zorundayız. Daha önce defalarca buradaki kardeşlerimizi ziyaret ederek onların sorunlarını gündeme getirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik. Ancak bundan sonra sadece sorunları dinleyen değil aynı zaman da o sorunların çözümü için mecliste olmamız gerektiğini bugün daha iyi anlamış olduk. Samsatlı kardeşlerimizin samimi duygular ile HÜDA PAR’a evet demeleri bizleri daha çok çalışmaya sevk etmiştir.  Bu Ramazan ayının sıcak günlerinde bizlere sıcacık yüreklerini açan bu kardeşlerimize teşekkür ediyorum."

"Meclisin yeni bir sese ihtiyacı var"

Milletvekili adaylarından Mustafa Yetiş ise meclisin yeni bir ses ve nefese ihtiyacının olduğunu söyledi. Yetiş, "Hür kadrolar memleketin gidişatının yönünü değiştirecek halkımız rahat bir nefes alacaktır. Bugün burada yaptığımız ziyaretler neticesinde halkımızın HÜDA PAR’ın parti programına ve seçim beyannamesine ne kadar ihtiyacı olduğunu bir kez daha anlamış olduk. Eğer halkımız bizim için evet der ve bu yönde tercih kullanır ise bizler de halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Meclisteki çalışmalarımızda halkımızın inancı ile bağdaşmayan hiçbir işe asla imza atmayacak ve halkımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışacağız. Hiç kimsenin bun da kuşkusu olmasın." ifadelerini kullandı.

"Samsat’ın yaraları sarılmalıdır"

İlçe merkezinde kurulan çadırlarda esnaflık yapmaya çalışan Oktay Erdoğan da, "Samsat bir yıl içinde iki deprem geçirdi. Çok şükür sağlımız yerinde. Bu anlamda herhangi bir sıkıntımız yok. İlçemiz, evlerimiz, işyerlerimiz tamamen yıkılmış durumda. Yetkililerin bir an önce yaralarımızı sarmasını istiyoruz. Tüm bunlara rağmen hayat devam ediyor. Bizler de çoluk çocuğumuzun rızkını temin etmeye çalışıyoruz." dedi.

Esnaf Muzaffer Kuştepe ise "Üst üste iki deprem yaşadık, durumumuz ortadadır. Tüm halk burada mağdur durumdadır. Herhangi ciddi bir çalışma yok. Evleriniz yapılıyor diyorlar ama gözle görülür bir çalışma yok. Belirli bir şey yok. Durumumuzu görüyorsunuz. Dükkân boş iş yapacak durumda değiliz. Alış veriş yapacak kimse kalmamış." ifadelerini kullandı.

İLKHA













HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.