“Halkımız gönlünü HÜDA PAR’a açmıştır”

“Halkımız gönlünü HÜDA PAR’a açmıştır”

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde esnafı ve halkı ziyaret eden HÜDA PAR milletvekili adayları, halkın kapılarıyla beraber gönlünü de HÜDA PAR’a açtıklarını söylediler.

24 Haziran’daki seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Şanlıurfa milletvekili adayları, Viranşehir’de esnafı ve halkı ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

Milletvekili adayları Lokman Yalçın ile Yakup Esmer, Viranşehir İlçe Başkanlığından oluşan heyetle ilçedeki Ceylanpınar ve Karacadağ caddelerinde esnaf ve halkı ziyaret etti.

Ziyarette esnafın yoğun teveccühüyle karşılaşan milletvekili adayları, halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediklerini, bundan dolayı kendilerini desteklemelerini istediler.

Yaptıkları ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Şanlıurfa Milletvekili Adayı Lokman Yalçın, esnaf ziyaretlerinin yıl boyunca devam ettiğini hatırlattı.  

Milletvekili adayı Yalçın, “Bugün Viranşehir ilçesinin Ceylanpınar ve Karacadağ caddelerinde esnafımızı, adayımız Yakup Esmer, ilçe teşkilatımız ve üyelerimizle birlikte ziyaret ederek sıkıntılarını ve sorunlarını dinledik. HÜDA PAR’a destek vermeleri durumunda sorunların üzerinde duracağımızı kendilerine ilettik. Halkımızın en büyük sorunlarından biri de elektrik sorunudur. Elektrik kesintileri, haksız yere kesilen faturalar, DEDAŞ’ın haksız yere destekleme paralarına el konulmasından dolayı esnaf, çiftçi ve halkımız büyük sorun yaşıyor. Bu gibi sıkıntıların notlarını aldık.” dedi.

Esnafın iş yapamaz halde olduğunu dile getiren Yalçın, “Esnaf işlerin durgunluğu, ekonomi krizin varlığından bahsetti. Kasaplarda et fiyatlarını 45 TL’den satılıyor. Et satan esnaf diyor ki; et fiyatı yüksek olduğundan dolayı vatandaş et alamıyor. Bunun gibi birçok sorunlarla karşılaştık. Bugün burada genel itibariyle Viranşehir esnafı bize günülerini ve kapılarını açtılar. Bizi çok güzel karşıladılar. Bundan dolayı partim ve arkadaşlarım adına ilçe halkına teşekkür ediyorum. HÜDA PAR için destek istedik, bu sefer HÜDA PAR demelerini istedik. Birçok vatandaşımız evet bir değişikliğin zamanı geldiğini ifade ettiler. Bizim de isteğimiz Viranşehir halkının 24 Haziran’da HÜDA PAR’a destek vermesi yönündedir.” ifadelerini kullandı. (Sabri Acet - İLKHA)





















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler