Halkımız Pazar günü HÜDA PAR'ı unutmayacak

Halkımız Pazar günü HÜDA PAR'ı unutmayacak

HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bozkurt, halkın Pazar günü HÜDA PAR'ı unutmayacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına devam eden HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Adayı Mustafa Bozkurt, Fıstıkçılar Sitesi esnafını ziyaret ederek, 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Ziyarette yoğun ilgiyle karşılanan Milletvekili Adayı Bozkurt, esnaflarla tek tek ilgilenip sohbet etti.

HÜDA PAR’ın amacını ve meselelere bakış açısını anlatarak esnaftan destek talebinde bulunan Bozkurt, esnafın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı.

Esnaf, yaşadıkları ekonomik sıkıntıları ve sorunlarını Bozkurt’a anlatarak, sorunlarının çözümü için konuya eğilmesini istedi.

Ziyaretlerinden dolayı Bozkurt’a teşekkür eden esnaf, HÜDA PAR’ın adaylarına destek vereceklerini ve mecliste görmek istediklerini söylediler.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Bozkurt, her geçen gün partilerine olan teveccühün giderek daha çok arttığını belirterek, “İnşallah Pazar günü halkımız HÜDA PAR'ı unutmayacaktır.” dedi.

“HÜDA PAR’a destek sözünü verdiler”

Esnafın HÜDA PAR’ı mutlaka mecliste görmek istediklerine dikkat çeken Bozkurt, şunları söyledi:

“Seçime sayılı gün kaldı. Biz de çalışmalarımızı artırdık. Esnaftan hep şunu gördük. Gerçekten bundan böyle mecliste bir değişikliğin yapılmasını, artık farklı simaların mecliste olması gerektiği kanaatini gördük. Ziyaret ettiğimiz esnaflar hep bunu dile getiriyor. HÜDA PAR’a destek sözünü verdiler. HÜDA PAR’ın muhakkak mecliste olmasını arzu ettiklerini dile getirdiler.”

Halkın sadece dünyevi hizmetleri istemediklerini, aynı zamanda uhrevi hizmetleri de talep ettiklerini vurgulayan Bozkurt, “Halkımız bundan dolayı HÜDA PAR’ı mecliste görmek istiyor. Biz de halkımızın inançlarının, örf ve adetlerinin, kültürlerinin ve sosyal dokularının dikkate alınması ifade ettik.” ifadelerini kullandı.

“Esnaf özellikle uyuşturucudan çok şikâyetçi”

Bozkurt, yaptıkları ziyaretlerde esnafın ekonomik sıkıntıların yanı sıra uyuşturucu başta olmak üzere içki, kumar ve zina gibi bu toplumun inancıyla uyuşmayan bu tür kötülüklerden de yakındığını dile getirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

“Esnaf özellikle gençliğin durumundan çok şikâyetçi oldular. Özellikle de uyuşturucudan çok şikâyetçi oldular. Biz de onlara ‘İnşallah HÜDA PAR bu arzularınızın sesi olacaktır. Bunları gür bir şekilde mecliste dile getirecektir. Bunların savunucusu olacaktır’ dedik. “HÜDA PAR’ın faiz, zina, içki ve kumar gibi toplum için büyük bir ifsat olan cürümlere karşı set olacaktır.” Diyen Bozkurt, bunlar için önleyici tedbirler alacaklarını söyledi.

Bozkurt, “Bu toplumun geleceği olan gençleri bu bataklığın içerisinde bırakmayacağımızı ve sahipleneceğimizi söyledik. İnşallah bunlar için önleyici tedbirler alacağız. Bu toplumun geleceği olan gençleri bu bataklığın içerisinden bırakmayacağımızı, sahipleneceğimizi onlara bu ülkenin insanlarının gerçek değeri olan İslam ile tanıştıracağımızın vaadini verdik. Esnafın gerçekten çok güzel bir desteği vardı. Onlara inşallah Pazar günü HÜDA PAR'ı unutmamalarını, HÜDA PAR’ın mutlaka mecliste olması gerektiğini talep ettik.” ifadelerini kullandı. 

İLKHA


















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.