Halkımız tercihini HÜDA PAR’dan yana kullanacaktır

Halkımız tercihini HÜDA PAR’dan yana kullanacaktır

Esnaf ziyareti yaparak destek talebinde bulunan HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları, halkın tercihini HÜDA PAR’dan yana kullanacağını söylediler.

HÜDA PAR Bitlis milletvekili adayları Cengiz Karakaya, Celal Gül ve Eşref Oran,  beraberlerindeki kalabalık bir heyetle Bitlis merkezde esnaf ziyaretini yaparak, 24 Haziran seçimleri için destek istediler.

Ziyarette esnafın sorun ve taleplerini dinleyen adaylar, kendilerine destek verilmesi halinde mecliste daha gür bir sesle sorunlarının çözümü için gayret edeceklerini belirttiler.

Yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını belirten esnaf, HÜDA PAR’ın seçimden öncede sıkça kendilerini ziyaret ederek sorunlarına eğildiklerini dile getirip 24 Haziran seçimlerinde destek vereceklerini ifade ettiler.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Celal Gül, kendilerine verilecek oy vekâletini, mecliste halkın menfaatine kullanacaklarını söyledi.

“Halkımızın dünya ve ahiret saadetine talibiz”

Bitlis’in bu seçimde HÜDA PAR’dan yana tercihini kullanacağına inandıklarını dile getiren Gül, “İnanıyoruz ki bu seçimde halkımız tercihini HÜDA PAR’dan yana kullanacaktır. Çünkü denemedikleri parti ve aday kalmadı. Bu parti ve adayların memlekete yaptıkları ortadadır. Bunları buradan saymaya kalkarsak, kitaplar dolusu sorunlar çıkar. Bunu en iyi de burada yaşayan halkımız ve esnafımız biliyor. Bizler, halkımıza doğru olanı söylüyoruz ve söylemeye devam edeceğiz. Biz, halkımızın dünya ve ahiret saadeti için hizmete talibiz. Bunu en güzel şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Halkımızda buna inanıyor. Tercih halkımızındır. Bitlis’e adil bir hizmet için 24 Haziran’da yapılacak seçimlerde, halkımızın desteğini bekliyoruz.” dedi.  (Şükrü Tontaş-İLKHA)






















 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.