Halkımıza hizmet için ter döküyoruz

Halkımıza hizmet için ter döküyoruz

Patnos ve Tutak ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Ağrı Milletvekili Adayı Gökhan, HÜDA PAR'ın adil bir siyaset anlayışı ile halka hizmet etme noktasında ter döktüğünü söyledi.

HÜDA PAR Ağrı milletvekili adayları Şaban Gökhan, Burhan Aslan ve Doğan Özmen, beraberlerindeki heyetle Patnos ve Tutak ilçelerinde esnafı ziyaretinde bulundu.

24 Haziran Genel Seçimleri için destek talebinde bulunan milletvekili adayları, esnafın sıcak ilgisiyle karşılandı.

Ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren kimi esnaf, gerçekleşecek seçimlerde HÜDA PAR'a oy vereceklerini ifade ettiler.

"Şehrin her tarafını gezdik"

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Şaban Gökhan, HÜDA PAR'ın adil bir siyaset anlayışı ile halka hizmet etme noktasında ter döktüğünü söyledi.

Gökhan, "Türkiye, baskın bir seçim sürecini atlatmaya çalışıyor. Bu kısa zaman zarfında şehrin her tarafını gezerek, HÜDA PAR'ın vizyonunu, misyonunu anlatıyoruz, halkımızı bilgilendiriyoruz. Hamdolsun halkımızın bu noktada bir teveccühü ile karşılaştık. Biiznillah, bu teveccühün oya dönüşeceği yönünde umutluyuz. Gerçek, adil, doğru bir siyaset anlayışıyla halkımıza güzel bir şekilde hizmet etme noktasında ter döküyoruz." dedi.

"Rabbim bize yanlış söyletmesin"

Seçimden seçime gezen bir parti olmadıklarının altını çizen Gökhan, "Türkiye'nin gündemini takip ediyoruz. Halkımızın yaşadığı sorun ve sıkıntıları, ekonomik sıkıntılar herkesin malumu. Ekonomik sıkıntılarının giderilmesi bir nebze olsun halkımıza rahatlama getirecektir. İnşallah bu noktada gerekli adımlar atılır. Rabbim, gösterdiğimiz çabanın karşılığını inşallah 24 Haziran seçimlerinde sandığa yansıtacaktır. Rabbim bize yanlış söyletmesin. Bu mazlum halka, millete kurtuluş nasip etsin. Seçimden seçime gezen bir parti değiliz. Her gün, her hafta, her ay halkımızın yanındayız ve bu seçimlerden sonra netice ne olursa olsun alanlardayız, sahalardayız, milletimizin yanındayız." ifadelerini kullandı.

İLKHA

























Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler