Halkımıza verdiğimiz sözün takipçisi olacağız

Halkımıza verdiğimiz sözün takipçisi olacağız

HÜDA PAR Adana Milletvekili Adayı Vedat Turgut, partilerinin Meclise girmesi durumunda Kürd Meselesiyle ilgili halka verdikleri sözün takipçisi olacaklarını söyledi.

Adana’da seçim çalışmalarına hız veren HÜDA PAR Adana milletvekili adayları; Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam, Ceyhan, Yumurtalık ve İmamoğlu ilçelerinde esnaf ve ev ziyaretleri, iftar programları ile seçim lokalleri açılışlarında halkla buluştu.

Çalışmalarda halkın teveccühüyle karşılaşan milletvekili adayları, halkın sorunlarını ve taleplerini dinleyerek destek talebinde bulundular.

Seçim çalışmaları kapsamında iftar programında halkla buluşan HÜDA PAR Adana milletvekili adayı Vedat Turgut, “HÜDA PAR adaylarının, halkın desteğini alarak meclise gitmesi durumunda Meclisteki ruh da değişir, hizmet anlayışı da. HÜDA PAR gerçek anlamda halkın temsilcileri olur. Biz halkımıza şu sözü veriyoruz. İnşallah halkımız bize bu vekaleti verip temsilcisi yaptığı zaman onların haklarının savunucusu olacak, Kürd meselesi noktasında da halkımıza verdiğimiz sözün takipçisi olacağız.” diye konuştu.

“Hamd olsun halkımızın partimize büyük teveccühü var”

HÜDA PAR’ın 79 ilde parti olarak 2 ilde ise bağımsız adayları destekleyerek seçime gireceklerini belirten Turgut, “Gayesi halka ve hakka hizmet olan hür adaylarla seçim sürecinde memleket memleket, şehir şehir, ilçe ilçe, kasaba kasaba çalışıyoruz. Hamd olsun halkımızın partimize büyük bir teveccühü var.” diyerek halkın partilerine sıcak bakışını aktardı.

Ulusal medya tarafından partilerine yeteri kadar yer verilmediğini dile getiren Turgut, HÜDA PAR’ın hedef ve gayesini bizzat halkın evine, işyerine ve iftar programlarına kadar giderek anlatacaklarını söyledi.

“İslam şemsiyesi altında, insanları bir paydada buluşturmayı hedefliyoruz”

Mezhepsel ayrıştırma yapmadan İslam şemsiyesi altında Türküyle Kürdüyle, Çerkeziyle Lazıyla insanları bir paydada buluşturmayı hedefleyen bir siyaset anlayışına sahip olduklarını ifade eden Turgut, “Partimiz, bu eksikliği ve ihtiyacı gördüğü için siyasi arenada yerini aldı ve bu anlayışla 81 ilde partili kardeşlerimiz harıl harıl çalışmakta, bu amaç ve gayemizi halkımıza anlatmaktadır.” diyerek partilerinin bakış açısını özetledi.

“Müslümanların aralarındaki birlikteliği sağlamak lazım”

İslam coğrafyasında yaşanan sıkıntılara da dikkat çeken Turgut, “Şu an Filistin’de Müslümanlar kan ağlıyor, Yahudiler zulmetmekte. Şu an Suriye’de milyonlarca insan evini terk etmiş, muhacir durumuna düşmüş, milyonlarcası şu an Türkiye’de Ürdün’de farklı farklı ülkelerde memleketlerinden uzaktırlar. Ve şu anda Irak’ta Suriye’de insanlar mezhepsel çatışmalar içerisine girmiş, maalesef birbirlerini katletmektedirler. Bunlar hep emperyalistlerin oyunlarıdır, onların kışkırtmalarıdır. Biz HÜDA PAR olarak diyoruz ki; Müslümanlar, kendi aralarındaki birlikteliği sağlamaları lazım. Belki NATO gibi, belki Avrupa Birliği gibi, belki Birleşmiş Milletler gibi kendi birlikteliklerini oluşturmaları lazım. Bu birliktelik oluşturulduğu zaman başta Türkiye olmak üzere bütün İslam ülkeleri bir araya gelebilecek, eksiklikleri bitecek, böylece emperyalistlerin, kapitalistlerin oyuncağı haline gelmeyecek ve artık sömürülmeyecektir.” dedi.

İLKHA

































Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.