“Halkımızın HÜDA PAR’ı meclise taşıyacağına inanıyoruz”

“Halkımızın HÜDA PAR’ı meclise taşıyacağına inanıyoruz”

Seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret edip sorunlarını ve taleplerini dinleyen Gaziantep milletvekili adayları, halkın HÜDA PAR’ı meclise taşıyacaklarına inandıklarını söylediler.

24 Haziran’da yapılacak 27’nci dönem milletvekili seçimlerinde HÜDA PAR’dan adaylıkları kesinleşen Mustafa Bozkurt, Mustafa Karakurt ve Mustafa Özlü, beraberindeki heyetle Gazikent Belkıs Mahallesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek, sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Ziyaret esnasında vatandaşlarla da sohbet ederek desteklerini isteyen adaylar Bozkurt, Karakurt ile Özlü, halkın sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı.

Halkı gerçek anlamda temsil etmek için meclise girmek istediklerini kaydeden adaylar, esnaftan kendilerini desteklemelerini istediler.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan milletvekili adayı Bozkurt, halkın mecliste bir değişikliğin olmasını istediğini ve HÜDA PAR’ın da mecliste olmasını istediklerini kendilerine ilettiklerini belirtti.

Bozkurt, “Halk bir beklenti içerisindedir. Uzun süredir aynı partilerin sürekli mecliste olmaları ve gittikçe halkı kutuplaştıran siyasetçilerden dolayı halkın ciddi bir kararsızlığı ve kime oy vereceklerinin kararını daha vermediğini gördük. Biz de kendi partimizin programını anlattık, yapacağımız çalışmaları anlattık, onlara vaatlerimizi sunduk. Bu konuda halkın partimize teveccühlerini görüyoruz inşaAllah. Gittiğimiz birçok yerde halkımızın, partimizi çok iyi tanıdıklarını, takip ettiklerini, bizim gelmemizle çok memnun olduklarını gördük.” dedi.

“Halkımız bizi destekleyecek”

“Halkımızın bizi destekleyeceğini ve bizi meclise taşıyacağına inanıyoruz” diyen Bozkurt, çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, şunları söyledi:

“Esnaf ziyaretlerinde halkımızdan biz şunu gördük: Halk artık bir değişikliğin olmasını umuyor. Bu beklenti içerisindeler. İslami muhalefetin mecliste olmadığını ve bunu da HÜDA PAR’ın bugüne kadar yaptığı açıklamalar ve faaliyetleri ile ortaya koyduğunu, HÜDA PAR’ın İslami muhalefet adına mutlaka mecliste olması gerektiğini ifade ediyorlar.”

“Biz esnafı sadece seçimlerde ziyaret eden bir parti değiliz”

Milletvekili adayı Karakurt ise HÜDA PAR’ın seçimden önce, seçim sürecinde ve sonrasında da halkın içerisinde olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“HÜDA PAR olarak Gazikent esnafımızı ziyaret ettik. Biz sadece seçim sürecinde esnafı ziyaret eden bir parti değiliz. Biz seçimlerden öncede halkımızın içerisindeydik, seçim sürecinde de halkımızın içerisinde olacağız ve onların dertleri ile dertleneceğiz.”

Ziyarette esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinlediklerini belirten Karakurt, esnafın birçok sorun ve sıkıntılarının olduğunu gördüklerini belirterek, “Biz her ne kadar iktidar partisi değilsek ve köklü bir çözüm getiremezsek de en azından esnafımızın sorunlarını ve sıkıntılarını gündeme taşıma, yetkili mercilere götürme noktasında çaba sarf ediyoruz. Dolayısıyla çalışmalarımız seçim sürecinde de seçimden sonra da devam edecektir.” şeklinde konuştu.

İLKHA




















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.