Halkımızın sorunlarını en üst perdeden dile getireceğiz

Halkımızın sorunlarını en üst perdeden dile getireceğiz

HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayı İsa Altunkaynak, seçilmeleri halinde halkın sorunlarını en süt perdeden dile getireceklerini söyledi.

HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayı İsa Altunkaynak, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında kalabalık bir araç konvoyuyla Midyat ilçe merkezi, mahalle ve köylerinde halkı selamladı.   

Halkın yoğun ilgi gösterdiği HÜDA PAR konvoyu, İlçe merkezinin ardından yol güzergâhında bulunan Acırlı, Erişti, Çavuşlu, Şenköy, Söğütlü ve Gelinkaya mahalle ve köylerdeki vatandaşları selamladı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan HÜDA PAR Mardin Milletvekili adayı Altunkaynak, konvoya eşlik eden tüm katılımcılara teşekkür ederek, 24 Haziran seçimlerinin ülkeye hayırlar getirmesi ve sorunsuz bir şekilde geçmesini temenni etti.

Milletvekili adayı Altunkaynak, “Öncelikle bugün konvoy etkinliğimize katılarak katkı sunan tüm vatandaşlarımıza, üye ve gönüllülerimize sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Gerek ilçe merkezinde gerek büyük beldelerimizde, köylerimizde araç konvoyumuzu oluşturduk. Halkımızın yoğun ilgi ve teveccühü ile karşılaştık. Allah’ın izni ile umudumuz odur ki, bu yoğun ilgi ve teveccüh sandıklara yansıyacaktır. Amacımız ve temennimiz seçimlerin kazasız-belasız sona ermesidir. Huzur ve barış İle sonuçlanmasıdır. Davamız hürriyettir, adalet ve hakkaniyettir, kardeşliktir. Özellikle bölgemiz üzerinde oynanan kirli oyunların bertaraf edilmesidir. İstikrarsızlığın sona ermesidir. Amacımız halkımıza hizmettir ve diyoruz ki biz seçilsek de seçilmesek de o Allah’ın izni ve inayeti ile yine bu halkın içerisinde olacağız, yine halkın dertleriyle dertleneceğiz. Durmak yok, koşmaya devam diyeceğiz inşallah. Ama eğer halkımız bizi Meclise gönderme lütfunda bulunursa, Allah’ın izniyle en üst perdeden halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Bu seçimin hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan temenni ediyor, herkese sağlık ve afiyetler diliyorum.” dedi. 

İLKHA






















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler