Halkın en büyük sorunu ekonomik sıkıntı ve siyasetçilere olan güvensizliktir

Halkın en büyük sorunu ekonomik sıkıntı ve siyasetçilere olan güvensizliktir

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulunan HÜDA PAR Ankara Milletvekili Adayı Şehzade Demir, ziyaretler sonrası yaptığı değerlendirmelerde halkın en büyük sorununun ekonomik kriz ve siyasilere olan güvensizlik olduğunu söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Ankara milletvekili adayları, halk ile bir araya gelip sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Ankara milletvekili adayı Şehzade Demir ve beraberindeki heyet Akyurt ve Çubuk ilçelerinde çarşı esnafını ziyaret etti.

Halkın sıcak ilgisiyle karşılanan heyet, esnafın sorunlarını ve taleplerini dinleyip desteklerini istedi.

Ekonomik olarak çok büyük bir ekonomik kriz yaşayan esnafın durumun düzeltilmesi noktasında umudunu yitirdiğini ifade eden Demir, halkın şikayetleri arasında siyaset kurumuna olan güvensizliğin öne çıktığını belirtti.

“Siyasetçileri seçimlerde görüyoruz”

Halkın siyasetçiye güveninin kalmadığını dile getiren Demir, şöyle devam etti:

“Halkımız diyor ki; ‘Biz siyasetçileri seçimlerde görüyoruz sonra da bir sonraki seçime kadar kimseyi görmüyoruz. Verilen bütün vaatler unutuluyor, hiç kimse taş üstüne taş koymuyor ve her şey yerinde sayıyor. Mevcut sorunlar katlanarak bir dahaki seçimde bir daha karşımıza çıkıyor’. HÜDA PAR olarak yılın her döneminde sahada olmamıza rağmen siyasetçilere yönelik bu menfi bakış açısı ne yazık ki bizi de olumsuz etkiliyor.”

“Çok ciddi bir istikrarsızlık var”

Esnafın yaşadığı ekonomik krize de değinen Demir, “Esnaf hem faizlerin yüksekliğinden hem de doların aşırı yükselişinden şikâyetçi. Kimse ne mal alabiliyor ne de satabiliyor. Ciddi bir durgunluk ve tıkanıklık var. Kimse ne yapacağını bilmiyor. Mal satanlar diyor ki; ‘Malı sahibinden aldığımız zaman bize fiyat vermiyorlar. Diyorlar ki; sen malı al götür, doların durumu belli değil, sonra ben sana fiyat vereceğim.’ Esnaf da diyor ki ‘şimdi ben bu malı nasıl satacağım.’ Bu yüzden çok ciddi bir istikrarsızlık var. Önümüzü görememe durumu var. Bayram üzeri olmasına rağmen siftah yapamayan esnaf var. Herkes borcunu ödeme derdine düşmüş. Bu sorunlar halkın diğer sorunlarını geride bırakmış durumda. Şu anda halkımızın en büyük sorunu ekonomik sıkıntı ve siyasetçilere olan güvensizliktir.” şeklinde konuştu. (İLKHA)






























 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.