Hamburg Kutlu Doğuma hazır foto

Hamburg Kutlu Doğuma hazır foto

Hamburgda Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde 01 Mayıs Pazar günü (Yarın) Hamburg Vahdet Camii tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine yönelik çalışmalar tamamlandı.

Hamburg'da 01 Mayıs Pazar günü (yarın) saat 14:30'da Class düğün salonunda Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu öncülüğünde Hamburg vahdet Camii tarafından düzenlenecek olan Kutlu Doğum etkinliğine yönelik çalışmalar tamamlandı.

Kutlu Doğum etkinliği ile ilgili hazırlanan afişler, şehrin işlek cadde ve sokaklarına asıldı.

Etkinliğe sponsor olanlara teşekkür mahiyetinde verilmek üzere hazırlanan Avrupa Peygamber Sevdalıları logolu saat ve kitaplar hediye edilip, davetiye verilerek tekrar Kutlu Doğum programına davet edildi.  

Kutlu Doğum programı çalışmaları hakkında bilgi veren Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu Hamburg Tertip Komitesi yetkilileri, "Hamburg halkını etkinliğe davet etmek amacıyla her eve Hz. Muhammed'in (sav) hayatını anlatan siyer kitabı dağıtarak etkinliğe davet ediyoruz. Yoğun ama tatlı bir çalışma içindeyiz.   kutlu doğum programı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hamburg ve çevre şehirlerden tüm Peygamber sevdalısı halkımızı bu hayırlı etkinliğe davet ediyoruz." şeklinde konuştu.   

Öte yandan etkinlik alanında bayanlar için yer ayrıldığı hatırlatıldı.

İLKHA















HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler