Harran'da ilk defa siyer sınavı yapılacak

Harran'da ilk defa siyer sınavı yapılacak

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından her yıl düzenlenen siyer sınavı, bu yıl Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ilk defa yapılacak.

Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından bu yıl şubat ayında düzenlenecek siyer sınavı, Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde ilk defa yapılacak.

Birkaç yıldır yapılan sınavlara katılmayan bazı yerlerden talep gelmeye devam ettiği belirtilirken, daha önceleri Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde yapılmayan sınav, Harranlıların talebi üzerine bu yıl ilk defa yapılacağı bildirildi.

Akçakale Peygamber Sevdalıları İlçe Koordinatörlüğü, Akçakale'nin yanı sıra Harran'da da çalışma başlatarak ilçenin esnafını, okullarını ve köylerini ziyaret edip kayıt işlemleri için Harran halkını bilgilendirdi.

Akçakale Peygamber Sevdalıları Harran Temsilcisi İbrahim Gülpınar, "Bizler Harran'da ilk defa yapılacak olan sınavla ilgili ilçedeki iş yerlerini ve okulları gezdik. Buralarda el ilanları dağıtıp, camlara afişler astık. İlk olmasına rağmen gerek okullarda gerek esnaf tarafından çok sıcak karşılandık. Biz burada kayıt için belirlediğimiz bazı iş yerleri oldu. Harranlı kardeşlerimiz bu yerlerden kayıt yaptırabilir." dedi.

4 kategori şeklinde yapılacak olan sınav kitaplarının kayıt yerlerinden alınabileceğini bildiren Gülpınar, kayıt yerlerinin; öğrenciler için tüm okullar, diğer başvuracaklar için Biter Kardeşler Market olduğunu kaydetti. (İbrahim Yılmaz-İLKHA)










 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.