Haşim Kılıç'tan Mirzabeyoğlu fotoğraflarıyla ilgili açıklama!

Haşim Kılıç'tan Mirzabeyoğlu fotoğraflarıyla ilgili açıklama!

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, dün Kumandan Salih Mirzabeyoğlu ile 30 yıl önce çekişmiş fotoğraflarının servis edilmesi üzerine twitterdan açıklamalarda bulundu.

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, dün Kumandan Salih Mirzabeyoğlu ile 30 yıl önce çekilmiş fotoğraflarının servis edilmesi üzerine twitterdan açıklamalarda bulundu.
Kılıç, bu fotoğrafı yayınlayanların amacının Salih Mirzabeyoğlu’nun AYM’ye bireysel başvurusuna  engel olmak olduğunu söyledi. Kılıç’ın  twiti şöyle: “Ancak bireysel başvuru nedeni ile Salih Mirzabeyoğlu mahkememize başvurur ise, bizlere baskı yapılmak için yapıldığını düşünüyorum…”
Öğlen saatlerinde Adım dergisi sitesinde Ahmet Kemer de aynı görüşü dile getirdi. Önce Haşim Kılıç’ın twitlerini , sonra da bu makaleden bir pasajı aşağıda okuyabilirsiniz…
Haşim Kılıç ‏@hasimkilicAYM  10 sa.

Sayın vatandaşlarımız. Son günlerde bir kaç haber sitesi ve nedya kurluşunda şahsımla ilgili resimler yayınlanmaktadır….
Haşim Kılıç ‏@hasimkilicAYM  10 sa.

6 yıl önce yyaınlanan bu resimde ki şahıs ben değilim diye açıklama yapmıştım. Her nedense o resim yeniden birileri tarafından…
Haşim Kılıç ‏@hasimkilicAYM  10 sa.

Servis edilmektedir. Zamanlamasını çok manidar buluyor iddiaları tamamıyla reddediyorum. IBDA-C ila hiç bir bağlantım yoktur….
Haşim Kılıç ‏@hasimkilicAYM  10 sa.

Ancak bireysel başvuru nedeni ile Salih Mirzabeyoğlu mahkememize başvurur ise, bizlere baskı yapılmak için yapıldığını düşünüyorum…
Haşim Kılıç ‏@hasimkilicAYM  10 sa.

Bu resimleri servis edenler bilsinler ki hiç kimseye boyun eğmeyeceğiz. Hukukun üstünlüğünü koruyacağız.

*** ***

İşte Adım Dergisinde Ahmet Kemer’in bu konudaki yazısından bir paragraf:

“Fotoğraflar‘’furkanhaber.com’’kaynaklıdır. Ve Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’nın önündeki bir engel olarak görülen HAŞİM KILIÇ’ın aday olmasını daha aday olmadan KILIÇ’ı itibarsızlaştırarak engellemek bu münasebetle de Cumhurbaşkanlığı’nda Tayyip Erdoğan’ın önünü açmak maksadıyla kamuoyuna böyle bir servis yapılmıştır. Evvelâ burada, fotoğrafların kaynağı olan ‘’www.furkanhaber.com’’ çevresinin yaptıkları haberin Salih Mirzabeyoğlu ve İBDA fikriyatının geleceğine dair bir adım değil, tamamen Tayyip Erdoğan ve iktidarının geleceği adına  yapılmış olduğunun bilinmesi gerekmektedir. Hatta SALİH MİRZABEYOĞLU’na ÖZGÜRLÜK DAVASI kapsamında gelişmeleri takip eden Sayın Salih Mirzabeyoğlu, Avukatları’na geçen aylarda ‘’Kendisinin belirleyeceği bir tarihte, Anayasa Mahkemesine yeniden yargılanma için şahsi başvuru yapılacağını’’ bildirmiştir. Bu çerçevede, Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hesapları için, Anayasa Mahkemesi Başkanı  HAŞİM KILIÇ’ın SALİH MİRZABEYOĞLU’yla olan bağlantısı üzerinden kamuoyu önünde zor durumda bırakılmaya çalışılmasıyla birlikte, HAŞİM KILIÇ o koltukta oturmaya devam etse bile, ANAYASA MAHKEMESİNE SAYIN MİRZABEYOĞLU’nun isteğiyle, kendi belirleyeceği tarihte yapılacak olan şahsi yeniden yargılama başvurusunun da olumlu neticelenme imkânı kapanmıştır. Bu noktada ‘’İBDA’cı olduğunu iddia eden’’  ‘’furkanhaber.com’’ çevresinin SALİH MİRZABEYOĞLU’nun ismini günlük politik hesaplarına alet etmeleri İBDAcılıkla değil, Erdoğan’ın işine geldiği için, ancak AKP’lilikle bağdaştırılabilir. ”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler