Hastalar ambulansla oy kullanmaya götürüldü

Hastalar ambulansla oy kullanmaya götürüldü

Evde Bakım Hizmetleri Biriminde tedavi gören hastalar, ambulansla okullara getirilerek oy kullandılar.

AĞRI-Evde Bakım Hizmetleri Biriminde tedavi gören hastalar, ambulansla okullara getirilerek oy kullandılar. Oy kullanmak isteyen hastalar, tedavi gördükleri birimlerden ambulansla alınarak okullara getirildi.

 

Okulla getirilen yaşlı hastalar, hemşire ve doktor gözetiminde oy kullanılan sandıklara götürüldü. Burada oylarını kullanan yaşlılar, yine gözetim altında ambulanlasla tedavi gördükleri birimlere ve evlerine götürüldü.

 

Oy kullanmak için ambulansla hastaneden getirilen 80 yaşındaki Hatun Aydemir, kendilerine oy kullanmak için bu hizmeti sağlayanlara teşekkkür etti.

 

Aydemir, konuşmasının devamında; “Eğer bu hizmet olmasaydı oy kullanmakta güçlük çekerdik. Yetkililer, bizlere güzel bir hizmet sunarak; oy kullanmamıza yardım ettiler. Geldik ve oyumuzu kullandık. Bu seçimin halkımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

75 yaşlarındaki Yahya Yıldız ise, şunları ifade etti: “Evde bakım hizmetlerini aradık. Oy kullanmak istediğimizi söyledik. Sağolsun bizleri evden alarak oy kullanacağımız okula getirdiler. Hemşire ve doktor nezaretinde oylarımızı kullandık. Bizlere bu hizmeti sunan herkese teşekkür ediyorum. Seçimin Ağrı için hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı.(Şükrü Tontaş/Ömer Adıgüzel/Hasan Özbay-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.