Hastalığından dolayı çene kemiği alınan Hicran'a umut doğdu video foto

Hastalığından dolayı çene kemiği alınan Hicran'a umut doğdu video foto

Mardin’de ikâmet eden 20 yaşındaki kemik kanseri hastası Hicran’ın İLKHA aracılığıyla yaptığı yardım çağrısı karşılık buldu. 2 gün önceki haberde tüm Türkiye’yi ağlatan Hicran, iyileşecek olmamanın sevincini yaşıyor.

Mardin merkez Artuklu ilçesine bağlı Eryeri Mahallesi’nde oturan Çakar ailesinin 20 yaşındaki kızı Hicran Çakar, 4 yıl önce kemik kanserine yakalandığı için Diyarbakır ve İstanbul’da bir süre tedavi gördükten sonra çene kemiği alınmıştı.

Tedavi ve ameliyat süresince 30 bin TL borçlanan aile, kızlarının çene kısmına protez takılması ve tedavisinin kalan kısmının tamamlanması için İLKHA’ya (İlke Haber Ajansı)  başvurmuştu.

Hastalığın pençesinde yaşam mücadelesi veren kemik kanseri hastası Hicran, 2 gün önce gözyaşları içinde “İyileşmek istiyorum, lütfen bana yardım edin” demişti.

Kanserli kızın yürek yakan feryadına hayırseverler sesiz kalamadı ve ajansı arayan hayırseverler Hicran’ın hastane masraflarını üstleneceklerini belirttiler.

Mardin’de Hicran’ı muayene eden uzmanlar, tedavisinin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılabileceğini söylediler. Hicran’ın Çarşamba günü Ankara’ya gideceği öğrenildi.

Allah'ın da kendisini sevindiren hayırseverleri sevindirmesi temenni eden Hicran Çakar, “İLKHA’da haberin çıkmasının ardından hayırseverler bizlere ulaşarak hastane masraflarını karşılayacaklarını söylediler. Tabi tedavinin Ankara’da yapılması gerekiyor. İnşallah Çarşamba günü Ankara’ya gidip muayene olacağım. Hayırseverler de masrafları karşılamaları durumda inşallah eski sağlığıma kavuşacağım. Allah şimdiden hayırseverlerin hayırlarını kabul etsin.” dedi.

İLKHA



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler