Hastanede sıra kuyruğu vatandaşı canından bezirdi

Hastanede sıra kuyruğu vatandaşı canından bezirdi

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi olmak için giden hastalar, saatleri bulan sıra kuyruğu sıkıntısının giderilmemesine isyan ediyor.

DİYARBAKIR – Sürekli olarak sıkıntılarla ismi gündeme gelen Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesine tedavi için giden hastalar, uzayan kuyruklardan şikâyetçi.

 

Fiş sırası, muayene sırası, kan alma sırası derken, saatlerce işini bitiremeyen hastalar hastanede işlerin çok ağır olarak işlediğini söyleyerek hastane yönetiminden şikâyetçi oldular.

 

Sabahın erken saatlerinde hastaneye gelmelerine rağmen akşama kadar ancak çıkabildiklerini söyleyen hasta yakınları, bu sorunlara bir çare bulunmasını istediklerini söylediler.

 

Konu ile ilgili olarak şikâyetini dile getiren Sabri Tekidi isimli vatandaş, sabahın erken saatlerinde hastaneye geldiğini ve saatlerdir hastanede beklediğini söyleyerek, “Hastanede önce fiş sırası bekledik. Daha sonra doktora muayene olmak için sıra bekledik. Muayenemizi olduktan sonra kan tahlili istedi birde orada sıra bekledik. İşlemlerimiz bitince Ultrasun ve Emar için sıra bekledik. Birde o yetmezmiş gibi günlerce sonrasına randevu veriliyor. Böylesi devasa bir hastanede bu tür olaylar bizleri üzmektedir. Yetkililer nerede?  İnanın çok sıkıldık artık. Kimsenin umurunda değiliz. ” diye konuştu.

 

Hastane içerisindeki tuvaletlerin dahi çalışmadığını belirten Tekidi, “Asansörlerden zaten umudumuzu kestik ancak tuvaletlerin hizmet vermemesi açıkçası bizi şaşırttı. Bu kadar sorunun bir arada olduğu hastaneye neden yetkililer duyarsız buna anlam veremiyorum” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.