Hastanedeki sorunlar neden aşılamıyor?

Hastanedeki sorunlar neden aşılamıyor?

Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir türlü halledilemeyen sorunlar tedavi için hastaneye giden vatandaşı canından bezdirdi.

 

DİYARBAKIR  - Diyarbakır Ergani karayolu üzerinde bulunan ve yatak sayısı bakımından bölgenin en büyük hastanesi konumunda olan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, bir türlü halledilemeyen sorunlar, tedavi için hastaneye giden hastalara ve hasta yakınlarına sıkıntılar yaşatıyor.

 

15 gündür sıcak sular akmıyor

Her gün binlerce hastanın muayene olduğu, yüzlerce hastanın yatarak tedavi gördüğü ve bir o kadar da refakatçinin kaldığı hastanede, 15 günden bu yana sıcak suların akmadığını belirten hasta yakınları, suların tamirat bahanesiyle kesildiğini, bir lavabo ihtiyaçlarını bile görmek için Acil servise kadar gitmek zorunda kaldıklarını söylediler.

 

Yatan hastalar ve refakatçiler olarak bu durumu, defalarca hastane yönetimine iletmelerine rağmen, sorunun bir türlü çözülmediğini belirten hasta yakınları, “sıcak su olmadığı için banyo yapamıyoruz, traş olamıyoruz. Bu durum ciddi sağlık sorunlarını da beraberinde getiriyor. Hastane yönetiminin bu sorunlara kalıcı ve köklü çözümler getirmeleri gerekir.” ifadelerini kullandı.

 

Hastalar ve refakatçileri, yaşadıkları bu sorunlarıyla ilgilenecek muhatap bulamamaktan yakınıyorlar. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.